Ljubav

DONIRALA BUBREG DEČKU, ON JE PREVARIO I OSTAVIO: Ispovest devojke koja je bivšem SPASILA ŽIVOT - prolazi kroz PAKAO

Autor Tamara Veličković

Devojka je donirala bubreg svom momku, koji ju je ostavio samo par meseci nakon transplatacije.

Izvor: Tiktok/printscreen/colleeeniie

Kolin Le, objavila je svoju priču na TikTok-u i preko noći postala popularna. Video u kojem je otkrila da je donirala bubreg svom dečku gledalo je više od 10 miliona ljudi, zbog čega je ova tiktokerka osvojila ovacije svojih pratilaca. Ipak, Kolin je otkrila da ju je dečko ostavio samo sedam meseci nakon transplatacije jer ju je varao.

Kolin Le (30), koja živi u Americi, objasnila je da je njenom dečku u to vreme bila potrebna transplantacija bubrega jer se borio sa hroničnom bolešću bubrega, zbog koje je bio na dijalizi sa samo 17 godina. Nakon što je test pokazao da se njihovi organi poklapaju, Kolin se dobrovoljno prijavila da svojoj jačoj polovini donira bubreg. Međutim, tiktokerka je prevarena za manje od godinu dana nakon operacije, a zatim je i ostavljena.

Ona je u nekoliko snimaka podelila sled događaja, a zbog ovog postupka naišla je na hiljade pohvala. U jednom od svojih prvih videa, Kolin je otkrila da joj je bivši dečko rekao da mu bubreg funkcioniše manje od 5%.

"Odlučila sam da se testiram da vidim da li se podudaramo jer nisam želela da ga gledam kako umire. Bila sam tako nervozna i tužna u isto vreme", rekla je tiktokerka.

Transplatacija je uspešno završena, a par meseci nakon procedure, dečko joj je saopštio da ide na momačko veče u Las Vegas sa svojim prijateljima. Kolin je istakla da nije bila zabrinuta zbog putovanja, jer je on bio odan i predan njihovom odnosu. Nakon njegovog povratka, Kolin je saznala za prevaru i odlučila je da nastavi vezu sa njim.

"Tada je usledilo mnogo rasprava. Na kraju sam mu oprostila i dala sam mu drugu šansu", ističe tiktokerka sa kojom je dečko ipak raskinuo.

"Rekao mi je: "Ako smo namenjeni jedno drugom, Bog će nas na kraju ponovo spojiti", a potom me je blokirao na svim društvenim mrežama".

Da stvar bude mnogo gora, tiktokerka je otkrila da se sada suočava sa pričama koje plasira njen bivši momak. Kako kaže, on tvrdi da mu je ona dala bubreg samo kako bi "dobro izgledala".

"Pitam se da li shvata ozbiljnost doniranja bubrega. Bukvalno si žrtvovala svoj život za nekoga. Ti si dobra duša", "Ne brini devojko, on bukvalno ne bi mogao da živi bez tebe i mora da se nosi sa tim do kraja života", "Nije te zaslužio", "I dalje treba da budeš ponosna na sebe! Osećaj da si spasila nečiji život je najveća radost", glasili su samo neki od komentara.

(MONDO)

Tagovi