Vegani uvređeni

MLADU RAZAPELI NA TVITERU ZBOG HRANE ZA GOSTE: Pljušte uvrede, ljudi ne veruju šta vide –  Jeste to pokupili sa zemlje?

Autor Tamara Veličković

Jedan obrok sa venčanja izazvao je opštu raspravu na mrežama - pogledajte kako izgleda!

Izvor: Shutterstock/Melinda Nagy

Koliko god do detalja planirali svoje venčanje i želeli da svaki segment, ali i gost bude zadovoljan, nepisano pravilo je da mora nastati neki propust. Čak i ako ne znate za njega. Tako je žena koja radi kao deveruša "na iznajmljivanje", opisala niz okolnosti koje mogu nastati uoči velikog i svečanog dana, a sada imamo još jedan primer.

Jedna žena, koja je nedavno bila zvanica venčanja, podelila je fotografiju obroka koji joj je poslužen na svečanoj ceremoniji. Reč je o veganskom obroku, zbog kojeg je usledila čitava rasprava na Tviteru.

Za razliku od ostalih gostiju koji su uživali u obilnim obrocima bogatim mesom, ovoj zvanici su poslužene tri kriške dinje i salata od rukole.

Kako bi obrok izgledao malo "profesionalnije", kuvari su dodali sirće kao završnicu ovom obroku. Ipak, obrok su mnogi okarakterisali uvredljivim.

"Nisu se ni potrudili", "Osoba koja je ovo spremala, verovatno se pitala šta uopšte vegani jedu", "Zaboravili su namirnice, pa su našli travu", "Kao da su ga pokupili sa zemlje", "Ovo je bukvalno uvreda za gosta", "Sramota, ako je ovo na venčanju obrok, onda zaista nema smisla", "Budite pažljivi kada birate ugostiteljski tim", glasili su samo neki od komentara.

Ipak, našli su se i oni koji misle suprotno.

"Najmanje je važno šta se jede na venčanju", "Zašto si podelila ovo? Nije u redu prema paru koji se venčava", "Rukola je zdrava, šta fali", glasili su komentari, a šta vi mislite?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)

Tagovi