Ljubav

MUŠKARCI, AKO VAŠE ŽENE REDOVNO IDU NA OVA MESTA – VARAJU VAS! Kad čujete kojim trikovima se služe, pašće vam vilica!

Autor Maja Gašić

Ove žene su otkrile kako varaju muškarce.

Izvor: YouTube/Screenshot/Australia Movie & TV Censorship

Već smo govorili o tome koje izgovore muškrci najčešće koriste kada varaju supruge, a kojim se to lažima žene služe? Predstavnice nežnijeg pola koje su u brakovima ili dužim vezama otkrile su svoje "male, mračne tajne" na forumima...

Žene objašnjavaju svoje neverstvo na različite načine. Neke tvrde da je to čine iz osveta, drugima jednostavno nedostaje naklonost i strast, a nekima se sviđa što su poćeljne i veoma lako razdvajaju seks od ljubavi...

Brojne dame su na jednom "ženskom" forumu pod različitim nadimcima otkrile kako to maskiraju preljubu da njihovi muževi i partneri nikada ne saznaju...

#Ljubomorna

"Imala sam afere nekoliko puta. Ali bivši muž takođe nije bio anđeo. Stalno je skitao i pijančio, a više puta sam ga uhvatila u prevari. Osvetila sam mu se seksom sa 'brutalnim' muškarčinama. Razveli smo se. Sada sam u ozbiljnoj vezi, ne želim da se menjam i neću."

#Vila

"Nedavno sam se uveče vraćala sa treninga, srela sam starog poznanika, pozvao me je na piće pošto živi u blizini. Pristala sam. Onda sat i po seksa, zašto sam krenula u sve to, ne razumem. Ali, najvažnije je da muž ništa nije naslutio."

#Ana

"Ako je žena tražena, muškarci obraćaju pažnju, onda je iskušenje veliko, izdaja je pitanje vremena. A one koje kažu da nikada nisu varale i nikada neće, po pravilu ili su imale psihičku traumu u detinjstvu (na primer, otac ih je napustio zbog druge porodice). Ili na njih muškarci ne obraćaju pažnju, a ako i obraćaju, onda je obično reč o onima koji ih ne interesuju."

#Samo uživanje

"Ako mi se dopadne muškarac i stvore se odgovarajući uslovi, onda idem na seks bez oklevanja. Sa svakim muškarcem uživam neverovatno, i to mi se sviđa. Ali ja volim svog muža, ispunjavam sve obaveze svoje prema njemu, sigurna sam da moji 'izleti' dobro utiču na naš intimni život!"

Najčešće, žene kriju svoje afere od muževa pod izgovorom novog hobija - joge, fitnesa, kurseva kuvanja, hortikulture i tako dalje. Za sastanke van grada, zaposlene žene obično "prepisuju" od nevernih muškaraca, a koriste kao izgovor poslovna putvanja. Takođe, savetuju svojim "koleginicama po preljubi", da se pozivaju na kozmetičke tretmane kada žele da "švrljaju". Odlazak u salon je uvek dobro pokriće.

#Mami

"Glavno je da na vreme izbrišete SMS. I bolje je da se dogovorite sa ljubavnikom da vam ne šalje poruke sve dok mu vi prvi ne pošaljete. Opet, ljubavnika uvek možete umemorisati pod ženskim imenom. Sastanci mogu da se maskiraju pod izgovorom da ste otišli ​​kod roditelja ili u prodavnicu, ili da se prijavite na čas joge, na primer. Idite nekoliko puta da znate bar u koje vreme počinje i šta se radi. A susrete ugovarajte negde blizu teretane. Možete i da se sastanete sa ljubavnikom za vreme radnog vremena. Muž će misliti da radite, a na poslu uvek možete da uzmete pauzu za solarijum, odlazak kod lekara i tako dalje. Ako muž pozove u pogrešno vreme, recite da ste isključili ton da ne biste uznemiravali kolege pozivima. A ako zove kad ste sa 'roditeljima', uvek možete da kažete da niste čuli zvono jer vam je telefon ostao tašni, a baš ste bili u priči sa majkom."

#Bjuti

"Najbolje je koristiti sport ili kozmetičara kao izgovor. Ja kažem da idem kod kozmetičara ili frizera, pa odem na sastanak." 

#Opijum

"Odeš sama na koncert - ako tvoj muž ne voli takvu muziku, u cirkus - ako muž ne voli cirkus, na izložbu, itd. Zvanično se prijavi na razne kurseve, da postoji račun za uplate, pa biraj - joga, engleski, heklanje, itd."

#Marina

"Kada sam imala ljubavnika išla sam na jogu dva puta nedeljno od 6 do 9. Dobro je i iskoristiti sastanak sa prijateljicom koju ne voli, korporativnu zabavu, kozmetičarku itd. Jednom me je muž skoro uhvatio. Zvao je prijateljicu koja je obično lagala za mene, a ovog puta je nisam upozorila. Tako da sam mu složila priču kako sam lutala gradom ne bi li mu našla poklon za Novu godinu. Toliko sam bila uverljiva, da je skoro pustio suzu koliko je bio dirnut. Moj muž je sladak, volim ga."

#Nataša

"Ja odem kod mame na par dana u drugi grad i tamo se ispraznim u potpunosti."

MONDO