Ispovest

SVERKVA ME GLEDA A JA DOŽIVLJAVAM ORGA*AM ZA STOLOM! I to NIJE sve, kad me je pozvala zaova, htela sam da UMREM od blama

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pročitajte ispovest devojke koja je slučajno otišla na večeru sa muževljevom porodicom a u gaćama je imala vibrator!

Izvor: G-Stock Studio/ShutterStock.com

Jedna devojka napisala je iskustvo kada je sa vibratorom u donjem vešu slučajno otišla na večeru sa rodbinom svog muža! Završilo se urnebesno, a ovo je njena ispovest!

"Sve je počelo kada nas je njegova sestra iznenada pozvala na večeru. Muž i ja nismo imali ništa isplanirano pa smo odlučili da se pridružimo, a ona je rekla da okupljanje neće biti formalno", napisala je Rejčel Verina. Tog dana joj je stigla seks igračka, mali vibrator koji se stavlja u donji veš i pruža zadovoljstvo čak i na javnom mestu, daleko od očiju ljudi koji su oko vas.

"Baš dugo smo suprug i ja želeli da ga probamo, jer volimo da eksperimentišemo. Predložila sam mu da stavim vibrator u donji veš dok smo kod njegove sestre na večeri", rekla je ona.

U pitanju je mali vibrator koji se kontroliše daljinski, a žena ga je povezala sa aplikacijom na telefonu svog supruga.

Izvor: DenisProduction.com/Shutterstock.com

"Kada smo stigli kod nje, šok! Mislila sam da će biti nekoliko prijatelja, a tamo su mi bili svekrva, svekar i njegov brat. Upravo sam ušetala u pravo porodično okupljanje sa vibratorom u gaćama! Rekli su nam da žele da nas iznenade jer se mom mužu bliži 30. rođendan", napisala je ona.

Ali njen muž je odlučio da se poigra i odmah upalio aplikaciju koja kontroliše vibrator!

"Počela sam da se vrpoljim na stolici, a njegova mama me je pitala, dušo, je li sve u redu? A meni nije dobro! Osećam vibracije, na rubu sam orgazma, a muž mi se smeška preko stola. Samo sam promrmljala da moram u WC i pobegla", ispričala je ova devojka.

"U toaletu sam doživela izuzetno jak orgazam, ali mi je već svega bilo preko glave. Izvadila sam vibrator, oprala ga i umotala u toalet papir, pošto nisam imala gde da ga stavim sakrila sam ga ispod lavaboa. Podsetila sam sebe da ga obavezno uzmem pre nego što pođemo", napisala je ona. Već vidite gde ovo vodi...

"Ostatak večere je prošao normalno, lepo smo se proveli, ali me je sutradan pozvala njegova sestra da me pita da li je vibrator ostavljen ispod lavaboa moj. Dođe mi da se preselim u drugu državu, promenim ime i lažiram sopstvenu smrt od sramote. Ali izgleda da sam zaslužila", napisala je ona.

(MONDO)

Tagovi