Ljubav

ZA PREVARU SAZNAJE DETALJEM IZ AUTOMOBILA! Pokazala kako proverava dečka, KOMENTARI pljušte  - "Ne radi ovo, raskini!"

Autor Tamara Veličković

Izgleda da ne postoji trik ili opcija na koju žene nisu spremne kako bi saznale da li ih muškarac vara, a to dokazuje i najnovije otkriće jedne tiktokerke.

Izvor: Tiktok/aurielouisse/screenshot

Postoje mnogobrojne cake kojima su žene otkrile ili uhvatile svoje partnere u prevari. Često ih odaju na svojim profila na TikTok-u koji je postao najpopularnije mesto za ove teme. Ovoga puta, jedna tiktokerka Auri Luis, otkrila je trik iz automobila, po kom možete prepoznati da li vam je partner veran.

Naime, ona je objavila video pod nazivom "Stari, ali efikasan trik" na kom pokazuje ogledalo koje se nalazi na suvozačevom mestu. Ona je pokazala kako otvara ogledalo, a zatim ga ostavlja tako, iako bi trebalo da ga zatvori pre sklapanja.

Naravno, ovaj trik se sastoji u verovatnoći da će svako ko ga bude koristio, sigurno preklopiti do kraja i na taj način "upasti u zamku".

"Kako znati da li se viđa sa nekim", napisala je Auri na snimku.

Dok su pojedine žene oduševljene ovim trikom, drugi su komentarisali da i muškarci koriste to ogledalo i da ne mora da znači da će se raditi o prevari.

"I muškarci vole da se pogledaju", "U tom ogledalu se može pogledati njegova sestra, mama ili prijateljica", "Glupo je što radiš ovo", "Ovo je korisno i simpatično", "Zašto ovo? Ako mu ne veruješ, jednostavno raskini", glasili su samo neki od komentara.

Pogledajte kako to izgleda:

(MONDO)