Ljubav

RAZMIŠLJALA SAM O SAMOUBISTVU ZBOG SEKSA U TROJE! Želela je mužu da ispuni rođendansku želju, a onda se sve PREOKRENULO!

Autor Tamara Veličković

Priča jedne Amerikanke otkriva kako se brak raspao zbog seksa u troje.

Izvor: TikTok/raising2activists/Printscreen

"Trojka" je fantazija mnogih, ali ne usuđuju se svi da svoju maštu da pretvore u stvarnost. Ljudi seks u troje imaju češće nego što mislite, što verovatno i nije tako neobično, ako uzmete u obzir da je jedna od najčešćih muških fantazija seks sa dve devojke u isto vreme.

Upravo ovu fantaziju, svom mužu želela je da ispuni Amerikanka Tereza Rouz, koja je svojom pričom postala popularna na TikTok-u. Naime, Tereza je odlučila da organizuje seks u troje povodom rođendana svog supruga, ali je ubrzo nakon toga poželela da izvrši samoubistvo.

Kako je rekla, godinama je bila nesrećna u braku, a kada je upoznala ženu koju je angažovala za intiman odnos, sve se preokrenulo. Tereza je shvatila da se zaljubila u nju, zbog čega je ostavila supruga i započela vezu sa partnerkom.

"Kada sam doživela intimnu interakciju sa ženom prvi put, fizička i emocionalna povezanost bila su jako intenzivne. Moj odnos s mužem je emocionalno bio jako plitak i osećala sam se usamljeno", rekla je Tereza koju je porodica učila da je homoseksualnost greh.

"Moja porodica nije najbolje prihvatila vest da sam gej. Bila sam jako depresivna zbog toga i čak sam ozbiljno razmišljala o samoubistvu", ispričala je.

Tvrdi kako joj je Džeki spasila život, a zajedno su više od godinu dana i odgajaju njena dva sina. Tereza sa svojim roditeljima više ne razgovara, a otkrila je i kako je nakon celog iskustva postala ateist.

(MONDO)

Tagovi