Ljubav

SRBI PIJU VIJAGRU I HVALE SE DA "ONO" RADE 5 PUTA DNEVNO! Urolog Milošević šokirao PODACIMA - jedno bi im zabranio!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Urolog prof. dr Aleksandar Milošević komentarisao je seksualni život Srba.

Izvor: YouTube/K1 televizija

Urolog i seksolog prof. dr Aleksandar Milošević pričao je o pacijentima koji imaju probleme u seksu, uglavnom mlađim muškarcima u Srbiji. Zabranio bi im samo jednu stvar, a opisao je i bizarne situacije na koje se žale.

Seksolog, koji je ranije šokirao izjavom o Jeleni Karleuši, pričao je u "Uranku" televizije K1 i o seks šopovima, prodavnicama gde se mogu naći razna pomagala za trenutke strasti.

"Nemam ništa protiv njih, ali bi trebalo da im klijentela bude starija. Nažalost, trenutno su mladi najčešći kupci a to je pogrešno. Oni najviše koriste i vijagru, koja uopšte nije za njih već za zrele muškarce od 50 ili 60 godina. Zbog toga bih ja zabranio korišćenje pametnih telefona mlađima od 18 godina, jer oni preko interneta dobijaju potpuno pogrešne informacije o svemu, pa i o seksualnosti i seksu", rekao je on i ispričao primer.

"Dolaze mi mladići koji mi kažu da tokom dana imaju odnose i pet puta dnevno i to nije dobro. Pustite sebe da se uželite. Odricanje je veliki deo dugotrajnosti", rekao je prof. dr Milošević.

On je najavio i da će uskoro biti otvoren Centar za polno zdravlje u Kliničkom centru Srbije, jer osim u podsticanju rađanja, potrebno je da se posvetimo i boljem seksualnom životu.

"Mnogo je problema u toj sferi koje moramo da rešavamo, jer nije cilj da živimo duže, već da produžimo kvalitet života", kazao je on.

(MONDO)

Tagovi