Ljubav

ONO KAD ODEŠ DA GA IZNENADIŠ I ŠOKIRAŠ SE! Pokucala na vrata svog dečka i saznala ISTINU - "Momci su podmukli!"

Autor Tamara Veličković

Da veze na daljinu imaju niz nedostataka, dokazuje i devojka koja je saznala pravu istinu o svom dečku.

Izvor: TikTok/screenshot/maryfatz

Manjak nežnosti, poverenja, ljubomora, telefon koji je čest uzrok nesporazuma, samo su neke od negativnih strana veze na daljinu. Ipak, postoje i oni ljudi koji su tvrdili da nemaju problem sa navedenim stavkama, da bi se kasnije ispostavilo da nije sve tako bajno i sjajno kao što izgleda.

Meri Fac, devojka iz SAD, odlučila je da iznenadi svog dečka sa kojim je u vezi "na daljinu". Iako je očekivala da će ovo biti njen najsrećniji dan, ispostavilo se potpuno suprotno.

Iako je nekoliko puta pokucala na vrata, odgovor nije dobila, niti je videla svog momka. Da bi stvar još više dobila na značaju, Meri je sve snimila telefonom, a opis iz videa mnogima je pivukao pažnju:

"Kad odeš da posetiš dečka jer ste u vezi na daljinu, a on se ne javlja jer ima devojku", napisala je Meri, a ovaj video pogledalo je preko 3 miliona ljudi.

Naravno, komentari su bili neizostavni deo, a mnogi su pretpostavili da su momci koji se vide u pozadini na snimku, znali o čemu se radi.

"Momci pozadi pokušavaju da budu podmukli i samo čekaju šta će se dalje desiti", "Vidi se da ovi iza znaju o čemu se radi", "Bez reči sam", "Divno je što si ovo uradila, a on ti ne treba!", glasili su samo neki od komentara.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(MONDO)

Tagovi