Neobičan stav

PUŠTAM MUŽA DA SPAVA SA DRUGIMA, ŠTA VAM NIJE JASNO!? I vi bi trebalo to da uradite, NISTE SVESNE šta će vam doneti!

Autor Nataša Petrović

Nekadašnja nastavnica veronauke koja sada zarađuje od eksplicitnih fotki otkrila da pušta muža da spava sa drugim ženama i poručila - sve žene treba tako!

Izvor: Instagram/Screenshot/_swedishbella_

Monika Hult (39) je već nekoliko puta bila na meti kritika zbog svojih stavova. Ona smatra da je u vezi najvažnije da muškarac bude zadovoljan, te da bi i druge žene trebalo tako da se ponašaju.

Tako je, na primer, svog supruga za Dan zaljubljenih iznenadila seksom u troje.

"Planirala sam da mu ugađam ceo dan, da spremim neku finu večeru sa šampanjcem i jagodama i da posle uživamo u džakuziju. Ali, najveće iznenađenje će biti u spavaćoj sobi, sa jednom od mojih seksi drugarica", rekla je nedavno.

Monika je inače veoma otvorena po pitanju toga da njen suprug može da ima više partnerki, a smatra da bi i druge žene trebalo to da dopuštaju svojim partnerima.

"Mnoge žene zanemaruju svoje muževe i ne vode računa o njegovim potrebama, već samo o svojim. Kada ste u vezi, vi ste tim i treba da brinete jedno o drugom, a mnoge žene žele samo da muškarac vodi računa o njima, a da one ne daju ništa zauzvrat".

Ona smatra i da mnoge veze pucaju jer žene neće da se potrude u spavaćoj sobi.

"Ako žena ne doprinosi ni na koji način i ponaša se razmaženo, ta veza neće opstati. Ja uživam da zadovoljavam onog sa kime sam, ali i on se trudi da isto radi za mene, pa ne mogu da se požalim", kaže Monika.

Ona je inače ranije predavala veronauku, a sada zarađuje od eksplicitnih fotografija i snimaka na OnlyFansu.

(MONDO)

Tagovi