Ljubav

IMA SEKS SA MUŠKARCIMA ZA PARE, A VOLI ŽENE: Otkrila zašto je odnos sa momcima LAKŠI i kad su devojke ljubomorne!

Autor Nataša Petrović

Devojka koja voli žene, a sa muškarcima spava za novac, otkrila je zašto je seks sa muškarcima lakši i situaciju kada je njena devojka bila ljubomorna!

Izvor: Twitter/Screenshot/@tilly_lawless

Tili Loles, koja živi u Sidneju, počela je da ima seks za novac dok je studirala, ali i kasnije je ostala u tom poslu. Devet godina je radila kao privatni eskort, ali bez obzira na to što spava sa muškarcima za novac, ona se privatno zabavlja isključivo sa ženama.

Ona kaže je "lako" imati odnose sa muškarcima jer oni doživljavaju orgazam mnogo lakše nego žene. Tili ističe da joj se seks pomalo smučio zbog posla, u smislu da privatno ne pristaje olako na odnose, već ih ima samo sa osobom sa kojom oseti emocionalnu povezanost.

Kada je reč o odnosima sa muškarcima koje ima na poslu, kaže da to u većini slučajeva "nije dobar seks", ali da je povremeno zabavno.

Izvor: Twitter/Screenshot/@tilly_lawless

Tili tvrdi da njen posao ne utiče na privatni ljubavni život jer njene partnerke ne doživljavaju muškarce kao pretnju. Zapravo, jedini put kada se svađala sa devojkom zbog karijere je bilo sa ženom koja je takođe bila seksualna radnica.

"Ako bismo radile u istoj smeni i ja bih imala više mušterija, ona bi započela svađu jer bi bila ljuta zašto više dolaze kod mene nego kod nje".

Tili inače na društvenim mrežama često objavljuje o seks industriji jer želi da to više ne bude tabu tema.

(MONDO)

Tagovi