Ljubav

KAD SAM POJAČALA BRZINU, NISAM MOGLA DA JE IZVADIM! Zbog igračke za odrasle završila u BOLNICI - "Jedva se micala!"

Autor Tamara Veličković

Devojka je ispričala kako joj se igračka za odrasle zaglavila, a neuspeli pokušaji da je izvadi, doveli su je do nesvestice i bolnice.

Izvor: TikTok/screenshot/_alashawn2

Devojka je na TikTok-u objavila video u kom otkriva da je zbog vojske odsutna od kuće godinu dana, kao i da je zbog toga odlučila da koristi igračku za odrasle. Ipak, kada je ritual samozadovoljavanja pošao po zlu, završila je u bolnici, a sve je nastalo kada je "pojačala brzinu" seksi igračke.

"Dakle, ja sam u vojsci, bila sam odsutna od kuće skoro godinu dana. Za mene odsutnost od kuće znači da moram sebe da nateram da radim ono što treba, zbog čega sam i kupila tu igračku", rekla je ona i dodala:

"Igračka je imala otprilike 10 različitih postavki, tako da mi se prvih nekoliko koje sam pre nekoliko puta koristila, baš sviđalo, ali jednog dana sam jednostavno odlučila da ubrzam. Pokrenula sam tu stvar do niova šest, a to je drugačija vibracija s malim stvarima", dodala je.

Devojka je otkrila da joj s eigračka za odrasle zaglavila u vagini.

"U raju sam i odjednom shvatam da to ne mogu da izbacim iz sebe. Pokušala sam da izvučem igračku i nije izašla, nije se micala. Nisam mogla da ustanem jer mi je telo bilo toliko slabo, da sam ostala na podu. Sledeće što znam je da sam se onesvestila", priznala je vojnikinja.

Devojka je pokazala i da vibrator može napraviti ozbiljnije komplikacije, a potom je sa svojim pratiocima podelila fotografije iz bolnice.

Kako je istakla, odmah po povratku u vojnu bazu, odlučila je da ih baci i nikada više ne koristi.

Pogledajte:

(MONDO)