Svi pričaju isto

ŽENE, AKO VAŠI MUŽEVI KAŽU OVO KAD IH POZOVETE - VARAJU VAS! Profesionalna ljubavnica razotkrila CAKE kojima se služe!

Autor Tamara Veličković

Žena, koja izlazi isključivo sa oženjenim muškarcima, otkrila je koje rečenice muškarci uglavnom saopštavaju svojim suprugama.

Izvor: Instagram/amy.kupps93/Screenshot

Ejmi Kaps (32) iz Severne Karoline, izlazi isključivo sa oženjenim muškarcima, a kako je otkrila, takvu odluku je donela kada je saznala da je muž vara. Prema njenim rečima, stariji muškarci, koji se osećaju zanemareno od strane svojih žena, skloniji su romantici i "divljim" seksualnim odnosima.

Ejmi je odlučila da razotkrije muškarce koji varaju, pa je tako podelila rečenice koji oni najčešće izgovaraju dok su sa drugom ženom.

Pored toga, Ejmi ne krije koliko uživa u poklonima i novcu koji joj daju oženjeni muškarci. Rekla je da svakog meseca primi oko 45 hiljada evra u poklonima i da se ne kaje što ima afere sa njima. Prema njenim rečima, najčešći razlog zašto muškarci varaju je seks, a potom je izjavila da su žene krive jer nisu uspele da "održe zadovoljstvo u spavaćoj sobi".

Zbog toga što je i sama bila prevarena, Ejmi je odlučila da javno kaže ženama kojim trikovima se njihovi partneri služe kada žele da prikriju aferu sa drugom.

"Prevaranti su uzbuđeni u krevetu, uglavnom zato što godinama nisu bili zadovoljni pa su spremni da učine sve što je potrebno da me uzbude. Volim muškarce u kasnim 30-im ili 40-ima, jer su puno romantičniji, finansijski stabilniji i iskusniji u krevetu", rekla je Ejmi i dodaje kako tuđi muževi troše više na nju nego na svoje žene.

"Više volim gotovinu nego skupe poklone. Moji ljubavnici su mi omogućili vrednu kuću koju gradim za sebe. Uzimam njihov novac da platim račune i razmazim sebe", rekla je Ejmi.

"Oženjeni muškarci žele da popune prazninu koju ne dobijaju od svoje sadašnje partnerke i to me jako uzbuđuje. Mislim da niko ne bi trebalo da vara svog supružnika, ali kad je gotovo, gotovo je. Ponekad žele da razgovaraju o stvarima i kukaju, pa se često osećam kao terapeut. Nekad im savetujem da ako je njihova veza toliko nezdrava da varaju, da je u redu da nastave dalje", istakla je ona.

Ejmi je otkrila najčešće laži muškaraca:

  • Večeras ću se naći s prijateljem na kratkom piću, ali nemoj me čekati, možda ću se zadržati.
  • Imam sastanak i/ili putujem cele nedelje zbog posla.
  • Imam novu kreditnu karticu, ali to je za posao.
  • Ne zovi me na službeni telefon, šef će se iznervirati ako se javljam na lične pozive.

Ejmi kaže da kada muškarci kažu da se zadržavaju na piću, na taj način su sigurni da mogu doći kući kad žele. Ako vaš partner ne putuje, posebno obratite pažnju na "iznenadna putovanja". Nova kreditna kartica je verovatno namenjena samo za ljubavnicu, a ako ne smete svog supruga da pozovete dok "radi", onda imate alarm upozorenja.

(MONDO)

Tagovi