Ljubav

SVIMA SE ZGADILA ZBOG IZNENAĐENJA KOJE JE PRIREDILA DEČKU: Kupila mu sladoled, on u šoku - "Ovo je odvratno"

Autor Tamara Veličković

Devojka je sladoledom htela da iznenadi dečka, a svima je ovo "iznenađenje" bilo gadno.

Izvor: TikTok/screenshot/joshandlisa

Da li ste ikada razmišljali na koji način biste saopštili svom partneru da ste u drugom stanju? Postoje različita iskustva, od iznenadnog "šoka", normalnog razgovora, iznenađenja, ali i do onih ekstremnih, za koja bi mnogi rekli da su "bespotrebni".

Lisa je jedna od onih koja je odlučila da to uradi na potpuno nesvakidašnji način, a kada je objavila video, naišla je na komentare milion ljudi.

Naime, Lisa je otišla sa dečkom Džošom u restoran brze hrane, nakon čega su naručili desert. Lisa je odlučila da test za trudnoću zabode u sladoled, tako da se ne vidi i da svom dečku da pojede.

Džošu je trebalo neko vreme da shvati šta se dešava, a uporno je govorio da ne želi da žuri, kako bi mu se "mozak ne bi zamrznuo". Kada je njegova devojka prokomentarisala da je uzbuđena jer će "mozak zajedno zamrznuti", Džoš je pogledao zbunjeno, nastavljajući da jede sladoled.

Kada je pronašao test za trudnoću, pokušavao je da ga izvuče, a kada je shvatio o čemu se radi, ostao je zapanjen. Potom je upitao svoju devojku da li je test zaista stvaran, a ona mu je potvrdila da jeste.

Ipak, ovaj način saopštenja o trudnoći, mnogima se nije dopao.

"Ovo je odvratno", "Piškiš na to, a onda mu staviš u sladoled", "Ovo nije higijenski, fuj!", glasili su samo neki od komentara.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(MONDO)

Tagovi