VIDEO

OTKRILA KAKO TESTIRA MUŠKARCE NA 1. SASTANKU I IZAZVALA BURU: "Zar smo u srednjoj školi? Prestanite da igrate igrice!"

Autor Nataša Petrović

Žena otkrila kako testira muškarce na prvom sastanku, a evo šta devojke kažu na to!

Izvor: TikTok/Screenshot/respectfullygabby

Devojka po imenu Gabi izazvala je pravu buru na društvenim mrežama nakon što je objavila video u kojem je otkrila kako testira muškarce na prvom sastanku. Ona ima veoma striktna pravila za svoje potencijalne partnere, a prvo na šta obraća pažnju je da li se muškarac ponudi da plati na prvom sastanku.

"Hajde da prestanemo sa tim 50/50 s*anjima, prvi sastanak, on mora da plati sve", kaže Gabi, dodajući da ako to ne uradi, za nju je sve završeno.

Druga stvar na koju obraća pažnju je da li muškarac vodi računa o njenoj bezbednosti. Tako se prisetila jednog izlaska kada je pozvala Uber da je odveze kući nakon što je u jednom baru u Majamiju popila nekoliko pića sa jednim momkom.

Njegov Uber je stigao prvi, a umesto da ode, on se ponudio da ostane i sačeka sa njom dok ne stigne i njen prevoz.

"Ako ne brineš o mojoj bezbednosti i ne pobrineš se da bezbedno uđem u Uber, završili smo", oštro kaže Gabi.

Međutim, pošto je ovaj muškarac ipak otišao, pao je na njenom testu i više mu se nikad nije javila.

"Momci, morate da je otpratite do njenih kola, do Ubera, čega god i pobrinete se da stigne kući bezbedno".

Treći deo njenog testa je da se na prvom sastanku požali da joj je hladno, kako bi videla da li će se muškarac ponuditi da joj da svoju jaknu kako bi se ugrejala.

"Želim da vidim da li ćeš mi dati svoju majicu s leđa, a ako nećeš, mrtav si za mene".

Njen video je privukao mnogo pažnje na društveni mrežama, a brojne devojke su je podržale.

"Ovo je zdrav razum", "devojke koje shvataju, shvataju", "ako se momak ne pobrine da bezbedno stignem kući, neću više izaći sa njim koliko god da je sastanak bio dobar", "on mora da plati na svakom sastanku, nikad u životu nisam platila", pisale su.

"Inače se slažem sa testovima jer mislim da je važno biti iskren... Ali briga o devojci sa kojom izlaziš je zdrav razum", poručila je jedna.

Međutim, nisu svi saglasni sa Gabinim mišljenjem, pa je jedna devojka poručila: "Muškarci ne moraju da obezbeđuju i štite svaku ženu koju upoznaju. Mešaš prvi sastanak sa mužem ili ozbiljnom vezom".

"Testiraj ovo, testiraj ono, zar smo u srednjoj školi? Prestanite sa igricama i otvoreno komunicirajte! Imaš previše godina za sve ovo", još je jedan od komentara.

(MONDO)