Nije ono što mislite!

PITALI SRBE KAKO STVARNO IZGLEDA PRVA BRAČNA NOĆ: Muškarci i žene SLOŽNI - svi uradimo isto čim pređemo prag!

Autor Tamara Veličković

Mnogi misle da je prva bračna noć nešto najlepše i najluđe što treba da se dogodi, ali iskustva kažu da je to daleko od istine.

Izvor: Shutterstock/Wallenrock

Prva bračna noć satkana je u tradiciju, a predstavlja trenutak u kom se partneri, koji su "većno spojeni", u potpunosti predaju jedno drugom. Mnogi zamišljaju da će se taj momenat zauvek pamtiti, a očekivanja da će se dogoditi nešto najlepše i najluđe, padnu u vodu već u prvim satima večeri.

Ipak, ako je suditi po iskustvima ljudi, to se ne dešava tako često kao što mislimo. Mnogi mladenci su se složili u teoriji da je samo venčanje vrlo kompleksan čin, koji uveče zahteva dobar, kvalitetan i čvrst san i odmor.

Kada su na jednom forumu pitani da iskreno opišu kako je izgledala prva bračna noć, Srbi su uglavnom napisali da su vrlo brzo zaspali. Pogledajte iskustva:

"Nisam jela ceo dan, što zbog stresa, što zbog gužve. Sa mužem sam, umesto u sobu, otrčala do restorana kineske hrane, pa smo se razvalili... od jela. Na kraju smo legli i gledali film. Super veče!"

"Venčali smo se u opštini. Otišli smo na ručak posle toga, popili dva piva i otišli kući. Bila sam srećna što sam se udala za najboljeg druga i to mi je bilo dovoljno."

"Ona je sela na pod ispred mene. Gledala je televiziju dok sam joj vadio gomilu ukosnica iz kose. Sve se to uvezalo posle celodnevne svadbe. Posle toga smo legli da spavamo."

"Bila sam u osmom mesecu trudnoće kada smo se uzeli. Zaspala sam oko 10 uveče, a muž je otišao da gleda TV. Probudila sam se i on je još gledao TV. Meni je pukao vodenjak. Sedam sati kasnije smo dobili sina."

"Spavali smo u odvojenim sobama (greška na recepciji hotela)."

"Moja žena je zaplakala od muke, jer nisam uspevao da otkopčam nekih stotinak dugmadi na haljini. Onda smo čupali ukosnice. Pola sata kasnije smo probali da vodimo ljubav, ali bili smo previše umorni."

"Prespavali smo u kući mog muža. Jeli smo piletinu za večeru."

"Polegali smo odmah posle svadbe i zaspali. Ujutro smo jeli ostatke od torte, goli."

"Preneo me je preko praga, bacio na krevet, skinuli smo se i odmah smo počeli da vodimo ljubav. Neko je pokucao na vrata. Bila je to moja mama. Tražila je da se pozdravimo sa nekom rodbinom. Propade se*s."

"Bez se*sa. Samo divan, divan san."

"Muž i ja smo bili preumorni, pa smo odmah legli u krevet i zaspali. Sat vremena kasnije sam ustala i počela da povraćam. Nešto što sam jela nije leglo kako treba. Muž mi je držao glavu iznad WC šolje."

(MONDO)

Tagovi