Zanemela

KUM ODRŽAO GOVOR, PA PUSTIO MLADINU GLASOVNU PORUKU NA MIKROFON: Otkrio šta mu je poslala, ODMAH se uhvatila za glavu!

Autor Tamara Veličković

Kada je prvi put upoznala sadašnjeg supruga, mlada je poslala glasovnu poruku svom najboljem prijatelju, koji je tokom govora odlučio da je pusti na dan samog venčanja.

Izvor: TikTok/Screenshot/@withlovesabrinaflores

Nema ništa lepše nego kad vas neko uoči vašeg velikog dana nasmeje od srca. Za to uglavnom mogu biti zaduženi vaši najbliži, a tako je jedna mlada ostala potpuno šokirana kada je čula govor svog najboljeg prijatelja - kuma.

Naime, Sabrina Flores iz Severne Karoline, upoznala je Brendona de Spajna pre dve godine, preko aplikacije za sastanke Bumble. Ipak, Sabrina je imala jednu taktiku: nije želela da mu pokaže koliko joj se dopada, pa je umesto toga odlučila da bude opuštena i da se pravi da je teško osvojiva.

Ipak, to nije značilo da nije mogla da kaže svojim prijateljima kako se oseća, pa je svom najboljem drugu Džonu Martinu poslala glasovnu poruku kojom je opisala celokupan utisak. Ono što nikome nije moglo da padne na pamet jeste da će Džon kasnije odlučiti da se vrati na tu glasovnu poruku, kako bi je podelio pred stotinama zvanica na venčanju.

Kada je ustao, Džon je šaljivo istakao da će biti "specijalni gost" i da će u to ime pustiti da "mlada govori iz prošlosti". Činilo se da je Sabrina tačno znala šta sledi, jer je ubrzo stavila ruke na glavu.

Džon je pustio poruku blizu mikrofona, a onda se čulo da je Sabrina rekla da joj je bilo "je*eno predivno" i da je dečko "izgledao super, iskreno i slatko", kao i da se nikada nije "povezala sa nekim tako, kao sa njim".

Nakon što je Džon završio svoj govor, mlada je priznala da je bila prestrašena kada joj je otkrio svoje iznenađenje, rekavši:

"Naravno, ovo je u stilu mog najboljeg prijatelja - da se sramotim sada pred svima! Kakav blam, ali dobro, nasmejali smo se svi. Odmah smo znali da je to nešto posebno", rekla je mlada.

Sabrina je pohvalila Džonov govor i istakla da je "zaista originalan", zbog čega ga je podelila i na TikTok-u.

Pogledajte:

(MONDO)

Tagovi