Ljubav

KAŽU DA PRODAM KUĆU I DAM JOJ POLA, ZAŠTO? Muškarac moli za pomoć - "Moja žena kao da je imala transplantaciju ličnosti"

Autor Tamara Veličković

Muškarac je podelio svoju ispovest o ženi koja ga je ostavila nakon 43 godine braka.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Shutterstock

Šezdesetogodišnji Britanac podelio je svoju priču na jednom forumu, u kojoj je otkrio da ga je žena, sa kojom je bio još od srednje škole, ostavila zbog drugog muškarca.

Kako kaže, slomilo ga je to što je novog partnera upoznala preko interneta, a sa njim ga je varala godinama.

"Moja žena je jedina žena s kojom sam ikada bio, upoznali smo se još u školi. I dok sam razmišljao o odlasku u penziju i veselio se zajedničkoj srećnoj starosti, ona je bila online, razgovarala s muškarcima na stranicama za nalaženje partnera i dogovarala s njima se*s", otkrio je muškarac.

Prema njegovim rečima, supruga ga je varala četiri godine, iako u početku nije mogao ni da pomisli da je to istina.

"Dok smo gledali televiziju, mislio sam da se dopisuje s prijateljicama, a ona je komunicirala s drugim muškarcima", izjavio je razočarano.

Nedavno mu je priznala da se viđa s jednim od njih već godinu dana. U njega se, naime, zaljubila i sada želi razvod.

"Promenila se, ne prepoznajem u njoj više ženu koju sam voleo i s kojom sam imao decu. Kao da je imala transplantaciju ličnosti", komentarisao je muškarac i dodao:

"Savetuju me da moram da prodam kuću i dam joj polovinu vrednosti, iako nisam bio neveran. Moje ćerke, obe u ranim 20-ima, takođe su šokirane i osećaju se rastrgano između mene i svoje mame. Izgubio sam sve, bol i šok su neopisivi", priznao je muškarac koji je otkrio da mu psiholozi savetuju da prebrodi razvod, kao i da će mu ćerke sigurno pružiti podršku.

(MONDO)

Tagovi