Šta vi mislite?

PITANJE MLADE MAME PODELIO INTERNET: Iznela testeninu sa sirom pred svekrom i svekrvom, a onda je usledio HAOS

Autor Tamara Veličković

Žena se požalila na svađu sa svekrom, svekrvom i suprugom, a sve je počelo kada je ispred njih iznela testeninu sa sirom.

Izvor: Shutterstock/BearFotos

Jedna novopečena mlada mama usijala je mreže kada je na Reditu objavila svoju priču. Kako je napisala, ona se sa svekrom, svekrvom, ali i suprugom žestoko posvađala zbog večere koju je napravila.

To ju je navelo da ostale korisnike pita da li treba da se oseća loše, jer je porodici svog supruga poslužila testeninu sa sirom.

"Prvo dete sam rodila pre četiri nedelje. Beba je zdrava, ali ja sam iscrpljena. Ne stignem da se istuširam, niti da operem kosu i ne mogu da spavam", napisala je ona.

Kako kaže, jako ju je iznenadilo to što je suprug odlučio da u takvoj situaciji pozove roditelje na večeru.

"Nisam imala snage za to, nisam spremna za goste. Pitala sam ga da li možemo da naručimo hranu, što je odbio i rekao mi da bi njegovi roditelji to smatrali nepristojnim. Predložio mi je da nešto skuvam sama, važno da je domaće", objasnila je.

Kako je bila preumorna i kako nije imala vremena da se posveti spremanju večere kako dolikuje, odlučila je da napravi testeninu sa sirom. To joj je bilo najjednostavnije, najbrže, ali je time znato "uvredila" svekra i svekrvu.

"Rekli su mi da ih ne poštujem i da očigledno ne znam šta je ispravno, a šta loše kada su gosti u pitanju. Posvađali smo se i otišli su kući. A onda me je osudio i muž i rekao da je takvo jelo uvredljivije nego da nisam poslužila ništa. Sada je hladan prema meni i odbija da jede sve što skuvam", napisala je ona.

Iako je internet izazvao podeljena mišljenja, reklo bi se da je većina ipak osudila supruga i njegovu porodicu.

"Uopšte mi nije jasno da neko očekuje da kuvate za goste tako brzo nakon porođaja. Zašto je on sedeo, umesto da je pomagao? Trebalo je da njegova porodica dođe sa hranom i poklonima, i to u vreme kada ste vi spremni", napisala je jedna korisnica.

"Kod vas ima puno problema, ali većih od testenine sa sirom", "Upravo ste rodili, niste ih pozvali, niste bili upozoreni da će doći, a ipak ste nešto skuvali. Oni su snobovi, a vaš suprug nemaran. Sledeći put neka im on pripremi večeru i ugosti ih kad im već toliko želi ugoditi", glasili su komentari.

(MONDO)

Tagovi