FOTO

MUŠKARCI JOJ SE BACAJU POD NOGE, ALI ONA ZA NJIH IMA POSEBAN TEST: Ako ovo ne ispune na prvom sastanku, sve je uzalud!

Autor Nataša Petrović

Devojka na prvom sastanku muškarcima daje IQ test, a ako ga ne prođu, njihovo viđanje je gotovo!

Izvor: TikTok/Screenshot/candicekloss0

Neke devojke imaju svoje načine kako na prvom sastanku testiraju momke jer kako kažu, ne žele da gube vreme ako ne ispunjavaju njihove kriterijume.

Kendis Klos, lepotica iz Njujorka, međutim, ima posebna pravila na prvom sastanku. Bez obzira na to koliko joj je privlačan muškarac sa kojim izađe, najpre će od nje dobiti test inteligencije koji treba da reši, a ako tu ne prođe, sve je džaba!

"Želim da se uverim da su vredni drugog sastanka, ne želim da traćim svoje vreme na glupane", izjavila je ova lepotica, dodajući da ona ne može da uživa u nečijem društvu ako sa tom osobom ne može da se poveže tokom razgovora.

Iako se zbog izgleda suočava sa brojnim predrasudama i svi misle da je "glupača", Kenis je inače natprosečno inteligentna – od 17. godine je članica Mense, pa i od svojih partnera očekuje da imaju natprosečne rezultate na testovima koje im da.

Zgodna Kendis od svog budućeg dečka očekuje i da bude upućen u sva aktuelna dešavanja, a posebno joj je važno da dobro poznaje teme koje se tiču nauke i finansija.

"Bihejvioralna ekonomija je moja omiljena tema. U školi sam bila pravi štreber, a posebno sam volela matematiku. Moj dečko ne mora da bude genije za matematiku, ali mora da bude veoma pametan i stručan u barem jednoj oblasti", dodajući da ceni i humor i avanturistički duh kod momaka.

Ova lepotica nije otkrila kako napreduje njena potraga za "gospodinom Savršenim", ali verujemo da mnogi odustaju kada čuju kakve kriterijume sve treba da ispune.

(MONDO)