Ljubav

5 PUTA DNEVNO! PADNEM U NESVEST, PA SE VRATIM U AKCIJU: Mladenci šokirali javnost, svi kažu - SAMO POGLEDAJTE VENČANICU

Autor Maja Gašić

Ovaj par ima odnose pet puta dnevno, ali nije to jedino što je malo "neobično" u njihovoj vezi...

Izvor: TikTok/screenshot/bolivianamimiof

Prva godina braka obično je najuzbudljivija i u znaku romantike i strasti, a jedan par iz Brazila ne da je to potvrdio, već i "igricu podigao na viši nivo". 

Par koji je izgovorio sudbonosno "da" u Dubaiju na ceremoniji koja je koštala je više od 37.000 evra zabezeknuo je javnost izjavama nakon mesec dana bračnog života. Mimi i Viktor bukvalno ne izlaze iz kreveta, a toliko često imaju odnose da se novopečena mlada ponekad čak onesvesti od umora!

Mimi Bolivijana i Viktor Feraz tvrde da je privlačnost među njima toliko jaka, da im predstavlja opasnost po zdravlje. Ovaj "nezajažljiv" par ima odnose i do pet puta svakog dana, a Mimi se dešavalo da od iscrpljenosti i strasti čak izgubi svest.

"Toliko se puno se*samo da mi je ponekad muka. Toliko je intenzivno. Jednom nakon se*sa mi je krvni pritisak toliko pao da sam se onesvestila. Viktor je morao da me 'oživi' tako što mi je odmah dao šećer. Stalno se se*samo", otkrila je Mimi.

Par se venčao nakon četiri meseca poznanstva, a mlada radi na platformi "OnlyFans" gde zgrće ogromne pare, za mesec dana često "premaši" cifru od 36.000 evra. Najnovije u njenoj "ponudi" su snimci vrele akcije sa suprugom, za koje kaže da oboje sa zadovoljstvom snimaju.

Snimak njihove svadbe i neobična priča izazvali su burne reakcije na društvenim mrežama, a ono što su mnogi komentarisali jeste mladina venčanica. Kako su istakli, ako je tako polugola došla na venčanje, jasno je da ne izlazi iz kreveta.

MONDO

Tagovi