Video

PROŠETALA MLADOŽENJU NA POVOCU, ON GLUMIO DA URINIRA PO NJOJ: Milioni zgroženi snimkom, ovakvu "TRADICIJU" niste videli!

Autor Tamara Veličković

Mladoženja glumio psa na povocu, a potom je zadigao nogu kao pas da urinira po svojoj supruzi.

Izvor: TikTok/tenneggee

Da nas definitivno više ništa ne može iznenaditi kada je prvi ples u pitanju, dokazuje najnoviji snimak koji je preplavio mreže. Naime, novopečeni mladenci želeli su da se pohvale svojom neobičnom "koreografijom", ne sluteći na koliko osuda će naići.

Na TikTok-u isplivao je snimak na kom mladenci ulaze u svečanu salu, dok je mladoženja na povocu. Uz zvuke pesme "Atomic Dog" Džordža Klintona, zvanice su pozdravile mladence koji su nonšalantno odglumili psa i njegovu vlasnicu.

Muškarac je sve vreme dahtao, kretao se poput psa, a potom je podigao jednu nogu sa ciljem da dočara kako izgleda uriniranje na njenoj venčanici. Iako se ovaj ples zgadio milionima korisnika društvenih mreža, jasno se vide da ih zvanice podržavaju, aplaudiraju i bodre.

S obzirom na to da je snimak izazvao mnoštvo reakcija, Aleksander je odlučio da ispriča o čemu se radi. Prema njegovim rečima, ovaj ples je deo njegove porodiče tradicije. Rekao je da njegov tata voli pomenutu numeru i da se ponaša kao pas svaki put kad je čuje, što je navelo njega i njegove sestre da i sami počnu tako da plešu.

"Sama pesma je veoma značajna i meni i mojoj porodici. Moj tata je davno osmislio svoj ples i od tada ga je preuzela prvo moja najstarija sestra, a potom i ja sam", rekao je on, ističući da je sve osmišljeno duhovito jer je njegova supruga uspela da ga natera da je oženi.

Bez obzira što su zgrozili javnost, mladoženja ističe da je srećan što su privukli toliku pažnju.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(MONDO)

Tagovi