Ljubav

ZAOVA JOJ JE ZABRANILA DA DOĐE NA VENČANJE, A RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI: "Zar je mislila da će to ostati tajna?!"

Autor Nataša Petrović

Žena se požalila na zaovu koja joj je zabranila da dođe na njeno venčanje, a razlog je više nego bizaran!

Izvor: wavebreakmedia/Shutterstock.com

Odnos između snaje i zaove često je pomalo zategnut, posebno na početku, a ponekad tako ostane i dugo ili zauvek. Jedna žena kojoj je zaova zabranila da dođe na njeno venčanje požalila se svima na situaciju u kojoj se našla, a razlog će vas šokirati.

Verovali ili ne, ovoj mladoj ženi je zaova zabranila dođe na venčanje jer je previše lepa, pa ne želi da joj "ukrade pažnju" ovog tako važnog dana.

Ona kaže da je zaova oduvek ljubomorna na njen izgled, da često komentariše njenu odeću i šminku i poručuje joj da bi trebalo da se oblači u skladu sa svojim godinama – iako ima samo 24.

Snaja kaže da nikada nije reagovala na te komentare, čak ni kada joj je zaova malo uvijeno poručila da je "plitka" jer se šminka. Štaviše, kaže da zaoava ima problema sa samopouzdanjem i da joj je žao zbog toga.

Ali, situacija je eskalirala kada je došlo do toga da se zaova udaje sledećem meseca, a zabranila joj je da dođe na venčanje, za šta misli da je krivac zapravo njen verenik, sa kojim je imala neprijatnih situacija.

"Kada sam nosila haljinu malo dubljeg izraza, neprestano je gledao u moje grudi. Ranije mi je buljio i u noge. Inače je pun samopouzdanja i ekstrovertan, ali postane stidljiv i smotan kda priča sa mnom", napisala je žena koja se požalila na Reditu.

Uglavnom, zaova joj je nedavno rekla da nije dobrodošla na njihovom venčanju.

"Rekla mi je: ’Zaslužujem da budem najlepša na svom venčanju, a ti ćeš to da mi upropastiš. Želim da svi gledaju u mene, a ne u tebe’. Rekla sam joj da mogu da dođem bez šminke i u jednostavnoj haljini, ali bila je jasna da me ne želi tamo".

Snaja se, kaže, nije bunila jer ionako ne voli da ide na velika okupljanja, ali je skandal nastao kada je rekla suprugu da nije pozvana na venčanje njegove sestre. On je besno pozvao telefonom svoju sestru i rekao da ni on neće doći, ako već njegova supruga nije pozvana.

Tu nije kraj, pošto je kasnije dobila dugačku poruku od zaove, u kojoj ju je optužila za cinkarenje i želju da joj upropasti venčanje. Sada žena oseća krivicu jer je rekla suprugu za razgovor koji je imala sa njegovom sestrom, ali su joj forumaši poručili da je jedina koja treba da oseća krivicu – zaova.

"Zašto bi ti krila istinu od svog supruga kada te zaova konstantno ne poštuje? Zar ne bi i sam shvatio da nešto nije u redu jer ti ne ideš na venčanje? Je l’ očekivala da će to ostati tajna? Tvoja zaova je ljuta jer se dopadaš njenom vereniku, ali to je njen, a ne tvoj problem", poručili su joj.

(MONDO)