Taman da pita...

RADNIK PREKINUO VERIDBU, PROLAZNICI ZVIŽDE: Bez blama oteo kutiju sa prstenom - KLEKNUO JE već, pusti ga!

Autor Tamara Veličković

Muškarac je odlučio da zaprosi devojku u Diznilendu, a onda je sve prekinuo radnik zabavnog parka.

Izvor: reddit/screenshot/u/wasgehtlan

Kažu da su veridbe na javnim mestima nezgodne, jer nikada ne znate šta sve neplanirano i neželjeno može da se desi. Zato je potrebna dobra priprema, uz sigurnost da za svoje namere imate dozvolu.

Tako je jedan muškarac odlučio da zaprosi devojku u Diznilendu, ali se magičan trenutak u sekundi pokvario.

U videu koji kruži mrežama može se videti kako se muškarac spustio na koleno, podigao prsten i baš kada je bio spreman da zaprosi devojku, prekinuo ga je čovek koji radi u zabavnom parku.

"Zaposleni je uništio trenutak prosidbe mom najboljem prijatelju. Prethodno je tražio dozvolu da priđe", piše u opisu videa.

Niko nije ni slutio da zaposleni čovek želi da ih "namesti" za bolji kadar. On je par spustio niz stepenice, govoreći: "Da, to je super, ali ovde će biti još bolje".

Na kraju videa čuju se prolaznici koji su njegov potez sa neodobravanjem izviždali, a istu reakciju imali su i brojni korisnici društvenih mreža.

"Način na koji je zgrabio prsten i čekao pravi trenutak pokazuje da je zao. Čekao je da muškarac klekne kako bi u savršenom trenutku dotrčao i sve uništio", "Već je kleknuo. Mogao ga je da pusti da kaže šta ima i onda da ga izbaci. Ovo je podlo", dodao je drugi.

Ipak, neki ljudi su stali u obranu zaposlenog.

"Javne prosidbe su neprijatne. Zaposleni je heroj jer je to zaustavio".

Pogledajte kako je to izgledalo:

(MONDO)