Gost iznenađenja

OTIŠAO DA PLATI RAČUN, KAD DEVOJKA VEĆ SEDI SA DRUGIM: "Pitao sam ga šta traži, spustio me je odgovorom kao niko"

Autor Tamara Veličković

Kada je nepoznati muškarac ušao i seo za njihov sto, mladić je ostao u šoku kada je shvatio o čemu je reč.

Izvor: tiktok/pattymac2399

Da li ste ikada razmišljali koji je vaš najgori sastanak u životu? Neke je stvarno teško i zamisliti, a jedan mladić otkrio je kako je izgledala neprijatna situacija u kojoj se našao.

On je na TikTok-u ispričao da se video sa jednom devojkom, kao i da je sve bilo u redu dok za svojim stolom nije ugledao nepoznatog muškarca.

"Bilo je to pre dve godine, u Bostonu. Izašao sam da se vidim sa jednom devojkom. Sve je bilo odlično, zabavljali smo se, išao sam da platim račun i trebalo je da krenemo u bioskop", započeo je priču mladić.

Kada se vraćao do stola, ugledao je nepoznatog muškarca kako sedi na njegovom mestu. Prema njegovim rečima, devojka je nakon sastanka bila "bleda kao duh".

"Kažem 'hej, brate, mogu li nekako da ti pomognem?'. On mi odgovora 'to je moja žena'. Pitao sam je da li joj je to stvarno muž, ona je pokušavala da pronađe neko opravdanje, ali stvari su samo postale još gore. Najbolji deo bio je kada joj je dotrčala ćerka i sela u krilo", otkrio je on.

Mladić je otkrio i da je devojka u braku sedam godina, a nekoliko dana kasnije, ispričao je da je saznao da je muškarac tražio razvod. Kako kaže, na kraju je ostao u kontaktu sa njim, a ne sa devojkom sa kojom je izašao.

(MONDO)