Ljubav

MUŠKARAC OBJAVIO LISTU RAZLOGA ZBOG KOJIH ŽENA ODBIJA ODNOSE SA NJIM: Svi imaju isti komentar, ovo nije očekivao! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Muškarac objavio listu razloga kojima ga žena redovno odbija kada inicira intimne odnose, ali nije očekivao ono što su mu ljudi poručili...

Izvor: TikTok/Screenshot/joe_drae/Photoroyalty/Shutterstock.com

Mnogi muškarci i žene su u vezama ili braku bili u situaciji da partner odbije seks iz ovog ili onog razloga – umor, glavobolja, neraspoloženje, neki su od najčešćih opravdanja.

Ali, jednog muškarca je toliko frustriralo odbijanje žene, da je napisao spisak razloga ili izgovora kojima ga supruga odbija kada inicira seks, i svi mu poručuju istu stvar.

Prvi na listi razloga koji mu žena navodi kada ne želi seks je "radili smo to prošle nedelje", sledeći je "želim da se mazimo", a treći na listi je – "naduta je".

Na listi izgovora je i taj da je upravo raspremila krevet, nema energije ili se "oseća debelo". Odbijala je seks i zato što je previše umorna ili je bole leđa, a ponekad je ulogu u tome imalo i doba dana – previše je kasno ili previše rano.

Na njenu seksualnu želju uticala je i sobna temperatura, pa tako nije želela seks sa mužem kada joj previše hladno ili previše vruće. Odbijala ga je i jer je "previše popio", a ponekad bi se opravdala decom, bez daljeg objašnjavanja.

Iako su se mnogi pošteno nasmejali na ovu listu razlog zbog kojih ga je žena odbijala u krevetu, na kraju su svi imali manje-više istu poruku za njega: "Nije do nje, do tebe je".

"Pravi razlog: pomogao si joj oko nula kućnih obaveza i dece", "Čini se da to nisu pravi razlozi zbog koji neće...", poručili su mu.

(MONDO)