Upalilo je!

NIJE IMALA HRABROSTI DA MU PRIĐE, PA JE URADILA GENIJALNU STVAR: Devojka otkrila kako je privukla pažnju momka! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Devojka otkrila na TikToku "genijalan" način na koji se dosetila da proveri da li se i ona sviđa momku na kojeg je bacila oko u vozu!

Izvor: TikTok/Screenshot/elliebratt

Većini ljudi barem se jednom desilo da na primer, u prevozu ili tako negde "usput" vide neku osobu koja im se veoma svidi. Retko ko skupi hrabrosti da priđe i upozna se, pa se posle kaju, a jedna devojka je smislila, kako kaže, genijalan način da proveri da li se i ona dopala momku koji joj se svideo u vozu.

Devojka po imenu Eli Bret kaže da je bila previše nervozna da bi mu prišla i pozvala na sastanak, pa je odlučila da bude malo kreativnija, a zatim je sve objavila na TikToku.

Ona je objasnila da je videla "veoma seksi" muškarca koji je u vozu seo do nje i odmah joj je privukao pažnju, a evo šta je onda uradila.

"Potpuno genijalno, ako mene pitate! Sedim u vozu, seksi momak seda do mene. Razmišljam, kako da mu privučem pažnju? Kako da znam da li se i ja njemu dopadam? Šta da radim? Ulazim na Instagram, na svoj nalog!", priča ona u videu.

Eli zatim objašnjava kako je suptilno okrenula telefon u smeru momka koji joj se dopao, nadajući se da će on pogledati i videti njeno ime.

"Svakako, ne mogu da ga pogledam, pa ne znam da li je video, ali on izlazi na stanici, a onda se čuje zvuk na mom telefonu. Tek što je izašao, odmah me je zapratio! Ne mogu da verujem da je ovo upalilo, pomislila sam: ’O, Bože, koliko sam je*eno genijalna! Zašto ovo nisam nikad ranije radila?", uzbuđeno priča Eli na snimku.

Ona je poručila i drugim devojkama i momcima da probaju ovaj trik kada im se neko svidi: "Samo otvorite Instagram. Ako vas zaprati, sviđate mu se", poručila je, a kasnije je u komentarima napisala i da je izašla na sastanak sa dečkom kojeg je osvojila na ovaj način.

(MONDO)