Ljubav

TRAŽI DEVOJKU SA EXITA SA KOJOM JE RAZMENJIVAO POGLEDE: Ljudi oduševljeni oglasom sa Fejsbuka - "Javi se ako vidiš ovo!"

Autor Tamara Veličković

Oglas jednog mladića postao je viralan na društvenim mrežama - traži devojku sa "Exita"!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Facebook/Printscreen

"Zamolio bih da mi se javi devojka sa Latino stejdža ukoliko je ovde u grupi", počinje oglas zbog kog se usijao internet. Izgleda da se u ljubav na prvi pogled i dalje veruje, a to je upravo dokazao mladić koji je u potrazi za devojkom koju je video na "Exit" festivalu.

Kako kaže, ugledao ju je prošlog vikenda u Novom Sadu, razmenjivali su poglede, ali ni sam ne može da veruje da joj nije prišao.

"Zamolio bih da mi se javi devojka sa Latino stejdža ukoliko je ovde u grupi. U nedelju, poslednji dan, između dva i četiri sata posle ponoći smo se gledali i ja sam bio očaran njenom lepotom, valjda sam iz tog razloga pamet izgubio, pa se nisam upoznao. Siguran sam da ako je ovde u grupi zna o kome se radi, okretao sam se par puta ne bih li se uverio, ali ono u životu svom nisam doživeo", napisao je mladić i dodao:

"Bila je s prijateljicom koja je i sama shvatila o čemu se radi, tako da, ako je možda ona ovde u grupi, molim da se javi, da me spasi ove tuge. Drugarica je imala šiške i crnu kosu, a devojka koju tražim oči kakve za života nisam video, gde od očiju, ništa drugo ni nisam. Bila je blago našminkana i imala je one šljokice. Hvala i svako dobro", glasi njegova objava koju je ostavio u jednoj Fejsbuk grupi.

Izvor: Facebook/printscreen

Mnogi su bili oduševljeni ovom objavom, a naročito devojke koje su mu poželele sreću.

"Ja se izvinjavam, smešno je, ali je toliko divno da, dečko, želim ti svu sreću da je nađeš! Toliko ljubavi nisam videla odavno, osim u ovoj objavi", napisala je jedna devojka, dok su ga drugi kritikovali.

"Tuguješ, a ne znaš ni kakva je kao osoba. Da si je bar upoznao, popričao s njom, pa zaboravio da pitaš za broj... Ali ovako, patiš za fizičkim izgledom neke osobe koja ko zna odakle je i ko zna da li bi i htela da te bliže upozna. Ma hajde... To nije patnja", prokomentarisala je jedna osoba.

U svakom slučaju, objava je privukla veliku pažnju, a u komentarima su se nizale i šale na račun dečka i njegovog zavođenja.

"Kako Novosađanin muva devojku na moru? Sedam dana je gleda i osmi dan ide kući", našalio se sa njim jedan sugrađanin.

(MONDO)