ANKETA

ŽENE I MUŠKARCI U VEZI NIKAD NISU JEDNAKI: "Kad mi drugarice kažu da sa muževima sve rade popola... to je ludost!" VIDEO

Autor Nataša Petrović

Žena objasnila zašto muškarci i žene nikad nisu jednaki u vezama - i dame se uglavnom slažu sa njenim stavom!

Izvor: TikTok/Screenshot/sharminbrunelll

Žena po imenu Šarmin Brunel je nezaposlena, odnosno domaćica koja tvrdi da muškarci i žene u vezi nikada ne mogu da budu jednaki, te da su žene te koje uvek više rade.

Pritom, ona smatra da čak i kada se muškarci zaista trude da doprinose i obavljaju kućne obaveze, dame su ipak te koje "gore prolaze", a taj svoj stav obrazložila je činjenicom da su one te koje prolaze kroz trudnoću i porođaj, a zatim i brigu o detetu.

"Kad mi prijateljica kaže da ona i njen partner sve rade popola, ali ona je trudna, njoj posle porođaja zarastaju rane, ona doji, kuva u većini slučajeva, čisti i većinski ona brine o deci. Da, to je baš 50/50", kaže Šarmin, koja je objavila i kratak video na ovu temu.

Dame su uglavnom saglasne sa njenim mišljenjem, što se vidi i po komentarima.

"Pre će biti 70/30", "Žene uvek rade više kućnih poslova, ali čak i kada očevi hoće da pomognu što se tiče dece, mame uvek rade više", "50/50 važi samo kad su u pitanju računi, 80/20 za ostalo i muškarci imaju petlje da komentarišu o jednakosti koju želimo", pisale su žene.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

"Definitivno je tako. Čak i kada tata preuzme dosta fizičkih obaveza, mame mentalno mnogo više brinu o svemu, o svemu promišljaju unapred".

(MONDO)