VIDEO

OCENJIVALE MUŠKARCE, PA RAZBESNELE CELU SRBIJU: "Ako ne vozi kola ne možemo ni da pričamo, sa roleksom na ruci je 10!"

Autor Nataša Petrović

Dve devojke iz Srbije objavile su snimke u kojima muškarcima daju ocene od jedan do deset u zavisnosti od toga kako se ponašaju, ali i šta imaju i time razbesnele celu zemlju!

Izvor: TikTok/Screenshot/bikssi/vanjaveljic

Devojke iz Srbije nedavno su na TikToku objavile snimak u kojem ocenjuju muškarce ocenama od jedan do deset, uglavnom na osnovu onoga što taj muškarac poseduje.

"Deset je, ali vozi auto do 6.000 evra", rečenica je koju izgovara jedna od njih, a zatim njena drugarica odgovara: "Ma dobro, ’ajde, osam neka bude".

Nakon toga sledi pitanje: "Deset je, ali ne vozi uopšte", a druga devojka ocenjuje: "Nula, brate, ne možemo ni da pričamo".

Devojke su takođe "muškarcu koji je ružan, ali ti svaki dan kupuje skupe poklone" ocenu sa pet povećale na osam, uz komentar "pa nije baš toliko ružan".

Ovaj video je iznervirao mnoge koji su im pisali da su "jadnice", i da je ovo što rade "toliko glupo da mi je upravo oštećen mozak".

Ipak, snimak ima milion pregleda, pa su devojke odlučile da snime i drugi deo, uz poruku "uživajte, hejteri".

Tako se, na primer, u drugom videu dečku povećava ocena sa tri na osam ukoliko vozi automobil skuplji od 50.000 evra, a onaj koji ima "roleks" na ruci dobija ocenu deset.

Jedna od devojaka zatim pita drugu: "Deset je, ali deli sobu sa bratom", na šta druga najpre pita "a kakav mu je brat", pa kada joj drugarica odgovori "odličan", ona daje ocenu 11.

I posle ovog snimka su usledili brojni komentari u kojima im poručuju da su "sponzoruše", ali ruku na srce, ima i nekolicina onih koji ih podržavaju.

(MONDO)