Ljubav

BILI SMO ZAJEDNO DVE I PO GODINE, A ONDA JE NESTALA BEZ REČI: Uspeo sam da je nađem i doživeo težak ŠOK!

Autor Nataša Petrović

Momak kojeg je devojka nakon dve i po godine napustila bez reči otkriva šta se desilo!

Izvor: Youtube/Screenshot/MTV UK

Momak po imenu Rob Mek iz Irske doživeo je neverovatnu stvar – bio je sa devojkom u vezi dve i po godine, a onda je ona iznenada prestala da mu se javlja. Par se upoznao preko Tindera, nakon čega su započeli ozbiljnu vezu, ali uprkos tome se nikada nisu lično upoznali, a najveći krivac za to su kovid restrikcije koje su trajale tokom većeg dela njihovog odnosa.

Dve i po godine kasnije, Sara je jednostavno nestala iz Robovog života, a ovaj momak se zatim pojavio u emisiji Catfish UK na MTV-ju, kako bi mu pomogli da je pronađe.

"Kada smo se upoznali, još sam bio svež od raskida sa bivšom nakon sedam godina veze, a i Sara je tek izašla iz duge veze i to nas je baš povezalo. Uvek je bila tu kada mi je bilo potrebno. Zaista smo se povezali. Čak smo razgovarali i o mom preseljenju u Dablin kako bismo bili bliže jedno drugom", ispričao je momak, dodajući da je smatrao da je "ona ta".

Međutim, na njegovu žalost, priča nije dobila kraj kakvom se nadao. Rob je uz pomoć emisije uspeo da nađe Saru, a zatim se par sastao kako bi sve razjasnili.

Ispostavilo se da je Sara nestala iz njegovo života jer je upravo tada počela da živi sa novim dečkom!

"Misliš da je u redu da uđeš u moj život, da se tako povežemo i onda samo odeš?", upitao ju je Rob, na šta je Sara priznala da je krivica njena, dodajući da im je razdaljina presudila.

Nesrećni Rob kaže da će posle ovog iskustva definitivno da napravi pauzu i neko vreme bude sam.

"Veći deo veze nismo mogli da se upoznamo lično zbog kovid restrikcija, a do trenutka kada su mere ukinute, stvari su otišle u pogrešnom smeru", poručio je ovaj momak.

(MONDO)