Nezgodna situacija

MUŠKARAC SE POŽALIO NA VRŠNJAKA - VIŠE NE "RADI!" Kad su čuli što je u problemu, svi mu poručili: VALA, ZASLUŽIO SI!

Autor Teodora Boškovski

Jedan muž se nije libio da prevari ženu i sada zbog toga ne može da ima intimne odnose.

Izvor: Lepa&Srećna

Koliko sakrivanje tajni i podsvest igraju važnu ulogu u ljubavnom odnosu, dokazao je jedan muškarac. Nekako se čini da kad tad sve izađe na videlo, pa čak i dobro skrivana prevara.

Muškarac (52) našao se u vrlo nezgodnoj poziciji i sada ne zna kako da objasni ženi zašto ne može da ima seksualne odnose sa njom. On je objavio ispovest u nadi da će mu neko ponuditi najbolje rešenje za njegovu sitauciju. Šta se zapravo desilo?

"Moja žena i ja smo 25 godina u braku, a inače sam računovođa. Jednom prilikom upoznao sa ženu, tri godine mlađu od mene, koja me je angažovala da joj pomognem pri vođenju administracije za njenu radnju. Od početka je vidno pokazivala da joj se sviđam", započeo je priču.

Nije prošlo previše vremena kada su otpočeli aferu, a intimni odnosi su bili regularna stvar između njih. Međutim, koban trenutak za ovog muškarca je nastao kada mu je ona poslala poruku da ne želi više da se viđa sa njim. Zapravo, njegova ljubavnica nije želela više da laže svog muža.

Zbog ove odluke, ispostavilo se, nije ispaštao samo preljubnik, već i njegova žena. Kako je i sam rekao, oni su u braku imali redovne odnose, ali od kada je raskinuo sa ljubavnicom, više nema erekciju, čak ni uz pomoć vijagre.

Za kraj je rekao, kako bi možda najbolje bilo da se suoči sa ženom, ispriča joj šta se desilo i snosi određene posledice.

Njegova priča naišla je na burne reakcije na društvenim mrežema, većina ga je kritikovala, nazivala ga kukavicom, slabićem i nikakvim muškarcem.

Po mišljenju mnogih, sasvim zasluženo se našao u takvoj situaciji jrr je varao ženu.

"Vala, zaslužio si!, " E naka ti je i otkazao kad ti je druga bolja", komentarisali su. Bilo je i onih koji su se pitali što ne ostavi ženu, ako već prema njoj ne gaji više osećanja...

Šta vi mislite?

(MONDO)