Šta vi kažete?

MUŠKARCI SE NE ŽENE SA ONOM KOJU NAJVIŠE VOLE! Srbi otvorili dušu, a iznenadiće vas s kojom staju na "LUDI KAMEN"

Autor Teodora Boškovski

Srbi otvorili dušu i objasnili da li muškarci na kraju ožene žene koje su najviše voleli?

Izvor: Shutterstock/Sanja_85/reddit

Prve ljubavi često važe i za najveće, ali to ne mora nužno da bude pravilo. Da li će muškarci oženiti žene koje su ostavile veoma jak trag na njih u mladosti, zavisi od brojnih faktora. Upravo je ovo pitanje "kopkalo" jednog korisnika na forumu Redit, te je postavio pitanje:

"Da li je istina da muškarci ne ožene devojku koju su najviše voleli i u koju su bili najviše zaljubljeni, već onu koja je u tom momentu kada je trebalo da se ožene bila tu (da ne bude pogrešno shvaćeno, mislim na trenutak kada su bili spremni da zasnuju porodicu)?

Prvi od komentara koji je usledio potvrdio je ovu pretpostavku.

"Apsolutno tačno. Šteluješ, čekaš savršeni trenutak sa savršenom devojkom da imate savršenu decu u savršenom gradu u savršenoj kući. To se s*ebe i kažeš sebi - oženiću prvu koja naiđe."

Drugi korisnik se pozvao na američkog "kantri" pevača i kompozitora, Vilija Nelsona, koji je rekao da 99 odsto ljudi na svetu ne završi sa onim koga su najviše voleli.

"Sve zavisi od osobe. Sećam se da mi je drugar rekao posle jedne duže propale veze i više manjih koje su propale da će da se oženi i napravi dete prvoj koju smuva. Nema više čekanja godinama, nego skači odmah na ludi kamen i to je to. Nadam se da je srećan zbog te odluke", glasio je drugi komentar.

"Istina. Najviše se gubi glava zbog devojaka u mladosti oko dvadesete i tada se 'voli' ludo. Naravno, u svemu tome devojka se idealizuje i dođe do razočaranja u vezi ili čak i ako do veze ne dođe, čast izuzecima koji su održali taj plamen i oženili svoju najveću ljubav. U nekom kasnijem periodu dolazi do racionalnijeg pristupa, pa nije toliko bitno da ti srce preskače već ti je bitno da imaš nekog pored sebe kome možeš da veruješ i sa kim možeš da se dogovaraš", iskreno je odgovorio jedan korisnik.

"Nekada stvari ne funkcionišu sa onom u koju si bio najviše zaljubljen. Znam ljude koji su se uzeli posle 10 godina veze i verujem da je to ljubav, prava ljubav, bar tako deluje nama sa strane. Ali ima i onih koji se žene jer je druga strana 'dovoljno dobra' i ne mogu trenutno da nađu bolje ili jednostavno ne žele da traže više".

A koje je vaše mišljenje o ovoj temi?

(MONDO)