Ljubav

UKRAJINKA (22) ZA 10 DANA PREOTELA MUŽA DRUGOJ ŽENI: Primili je kao izbeglicu, a ona ZAVODILA DEKOLTEOM - stigla OSVETA?

Autor Maja Gašić

Izbeglica iz Ukrajine preotela je muža drugoj ženi, a evo kako se sve desilo...

Izvor: instagram/Sonya_dobrvlsk

Skandal koji se desio u Britaniji i dalje puni stupce tamošnje štampe. Jedno dobro i humano delo pretvorilo se u najružniji čin izdaje i preljube. O čemu je reč?

Kada su početkom leta Britanci Toni i Lorna Garnet primili u svoju kuću izbeglicu iz Ukrajine Sofiju Karkadim (22), nisu ni slutili da će im se životi u trenu okrenuti naglavačke. Da je Ukrajinka unela pometnju u ovu skladnu porodicu, malo je reći. Desilo se da je zavela svog dobrotvora i to za svega deset dana ga ubedila da ostavi suprugu i decu!

Ne tako davno, Toni i Lona Garnet, pozvali su 22-godišnju izbeglicu, Ukrajinku Sofiju Karkadim u svoju kuću. Devojka je obećala da će se potruditi da što pre nađe posao i da se iseli, ali, kako se ispostavilo, imala je sasvim druge planove.

Za samo 10 dana uspela je da zavede Tonija i rasturi mu porodicu. Kako su otkrili rođaci ove fatalne Ukrajinke, ona je u prošlosti proučavala specijalnu literaturu sa tehnikama manipulacije i čak je na društvenim mrežama postavljala fotografije sa knjigama na temu "Kako da te brzo izludim", tako da je tačno znala šta da radi.

Pogledajte fotografije Sofije i Tonija, kao i kako se smerna Ukrajinka transformisala preko noći...

Tonijeva, sada bivša supruga Lorna, ispričala je kako je Sofija najčešće većinu vremena provodila u svojoj sobi, ali čim bi se Toni vratio sa posla, ona bi sišla na prvi sprat u majici sa otvorenim dekolteom i tip-top našminkana. Svakog dana Toni i Sofija su se zbližavali, vodili intimne razgovore noću kraj kamina, a onda je on objavio da napušta porodicu.

Lorna Garnet je sudskim putem obezbedila da Toniju zvanično bude zabranjeno da joj priđe, mada se očekuje da će on osporiti ovu odluku. Kako je navedeno, želi da čestvuje u vaspitanju dece i da im bude punopravni staratelj kao i njegova bivša supruga.

Međutim pitanje je šta je Sofija dobila ovim rasturanjem porodice... Toni, koji ima privatan biznis, očajan je jer niko ne želi da sarađuje s njim. A da nevolje budu još veće, nedavno su i sami primili par ukrajinskih izbeglica u svoj dom. Reč je o momku i devojci koji se zovu Ilja i, nećete verovati, Sofija.

Ovo je trenutno glavna tema u britanskim medijima, a na mrežama se uveliko svi klade i prognoziraju koliko će vremena proći pre nego što Sofija broj 2 baci oko na Tonija i još jednom mu rasturi romansu...

MONDO