Fuj!

KADA ŽENA ODBIJE SE*S, OVO JE NAJČEŠĆI RAZLOG: Stručnjakinja otkrila šta im je NEDOPUSTIVO, a rešenje je nikad lakše

Autor Teodora Boškovski

Evo zbog čega žene najviše odbijaju da imaju intimne odnose sa muškarcem!

Izvor: Youtube/Screenshot/ Movieclips

Otvorena komunikacija o seksualnim temama nekako i dalje predstavlja tabu temu među parovima, a onda dolazi do brojnih neodumica i razmšljanja poput onog " u čemu ja grešim ili šta nije u redu sa mnom". Zapravo vrlo malo se priča o tome. A ako ste se nekad zapitali zbog čega vas žene odbijaju u krevetu, ovo su neki od odgovora.

Stručnjakinja za seksualne odnose, Šamira Hauard otkrila je neverovatan razlog zbog čega žene odbijaju da imaju seks. Ona je podelila video u kojem je detaljno objasnila šta je to što žene odbija u krevetu, a što vam nikada ne bi palo na pamet.

 "Jedan od razloga je taj što muškarci ne vode računa o higijeni i ne čiste zadnjicu", rekla je ona.

Neadekvatna higijena intimnih regija i neprijatan miris predstavljaju jedan od čestih razloga koji "ubijaju" želju za seksom. Ona je rekla da je veoma važna stvar da parovi da otvoreno razgovaraju o tome šta im smeta, bez namere da uvrede drugu stranu. Kako je vođenje računa o vaginalnoj higijeni kod žena važno, isti je slučaj i kod muškaraca. Zato pre nego što legnete u krevet, pobrinite se da ste se sredili tamo dole, operite intimnu regiju vodom i neutralnim sapunom ili kupkom kako je ne biste dodatno iziritirali.

Nakon što je objavila ovaj snimak mnogi ljudi su ostali zbunjeni, a jedna osoba je bila potpuno u čudu jer nije mogla da veruje da neki muškarci ne čiste zadnjicu.

"Ne mogu da verujem. To toliko može da bazdi, da ne razumem kako neko zaboravi da se opere", glasio je jedan komentar.

Pogledajte video u kojem Šamira objašnjava ovaj "fenomen":

(MONDO)