Kritika!

"MASTU**ACIJA GOJI, BOLJE NAĐITE MUŠKARCA": Doktor šokirao izjavom, oglasio se trener – Da, ali pod ovim uslovom!

Autor Teodora Boškovski

Jedan doktor je izneo tvrdnju da se žene goje zbog samozadovoljavanja, a evo šta su mu odgovorili na mrežama...

Izvor: Shutterstock/TikTok/screenshot/lukehannanutrition

Da se na Internetu može naći pregršt neproverenih i naučno neutemeljnih informacija, dokazao je jedan doktor, tačnije savetnik za međuljudske odnose. Šta se zapravo desilo?

Fitnes trener Luk Hana kritikovao je američkog savetnika za odnose doktora Džona Greja zbog njegovih tvrdnji da žene treba da prestanu da masturbiraju, jer ovaj ih čin dovodi do viška kilograma.

Doktor Džon Grej je tvrdio da samozadovoljavanje može da izazove preteranu stimulaciju bubrega.

"Ako stimulišete klitoris, preterano ćete aktivirati bubrege što može da dovede do toga da se ugojite. Ovo treba svaka žena da zna, zato bacite te vibratore. Ne morate da imate seks sa 'robotom'. Nađite muškarca", tvrdio je doktor.

A zatim se oglasio fitnes trener koji je na svom TikTok profilu javno iskritikovao ovog doktora i našalio na njegov račun.

"Vidi, ako tvoja žena više voli svoje 'igračke' od tebe, a ti si ljut zbog toga, bolje reci, a ne da deliš lažne savete", našalio se on.

Trener Luk je jasno rekao da ne postoje dokazi za ono što je doktor rekao i da ukoliko niste razvili neku neobičnu naviku usled redovnog samozadovoljavanja, poput želje za slatkišima i da non-stop nešto jedete, onda nema razloga za brigu. Komentari koji su usledeli ispod njegove kritike bili su uglavnom šaljivog karaktera:

"NIje ni čudo što sam toliko velika devojka", napisala je jedna korisnica.

"Doktore, moje igračke me nikada nisu izneverile ili izazvale stres da jedem, ali muškarac sigurno jeste", glasio je komentar druge.

Pogledajte video u kojem fitnes trener kritikuje doktora:

 (MONDO)