Ljubav

ČIM SMO ZAVRŠILI AKCIJU, ZNALA SAM DA ME JE PREVARIO: Devojka otkrila šta je ODALO preljubnika, ne bi vam palo na pamet!

Autor Teodora Boškovski

Devojka je tokom intimnog odnosa otkrila da ju je dečko prevario, a evo i kako!

Izvor: tiktok/@pernilletorhov_/Andrey_Popov/Shutterstock.com

Da je ženama dovoljno samo malo da shvate da nešto nije u redu u odnosu, dokazala je studentkinja Pernil Torhov (22) nakon četiri meseci veze i otkrila kako je saznala da ju je dečko prevario.

Nakon što se njen dečko vratio sa letovanja na kojem je uživao sa drugarima, ubrzo je počela da sumnja da se nešto tamo dogodilo, ali nije bila sigurna šta. Međutim, bila joj je dovoljna jedna jedina stvar koja se dogodila dok su vodili ljubav, da shvati da nešto nije u redu. Zapravo njihov seksualni odnos je trajao duže nego inače.

S obzirom da se nisu videli nedelju dana, Pernil je bila iznenađena kada je njen dečko izdržao duže u vođenju ljubavi, što ju je veoma iznenadilo i izazvalo "crv sumnje". Međutim, kako je bila isuviše zaljubljena u njega, odlučila je da ne obraća previše pažnje na to, već da duži odnos gleda kao znak da su se previše uželeli jedno drugog.

Ali, ne lezi vraže! Nakon nedelju dana, on joj priznao da je prevario.

"Osećam se prilično loše jer sam ti nešto prećutao. Jedan od prijatelja je pozvao dve drugarice da pođu sa nama na letovanje, a ja sam na kraju spavao sa jednom od njih", napisao joj je u poruci i dodao da su zbog manjka mesta morali da spavaju zajedno, ali očigledno da je hemija između njih proradila. Ali tome nije kraj. On je na kraju ipak priznao da je pogrešio i ispao kukavica:

"Boli me pomisao na to koliko si bila dobra prema meni, a od mene si dobila ovo zauzvrat", napisao joj je u poruci.

A ona je u snimku svojim pratiocima pokušala da objasni kakvu je odluku donela, nakon čega su je mnogi osudili:

"Iako mi je mozak govorio da ga ostavim, srce mi to nije dopustilo jer je on zaista, mimo svega, divan prema meni. Poslušala sam samu sebe i odlučila da mu pružim još jednu šansu", objasnila je ona, nakon čega su usledili osuđujući komentari:

"Ne mogu da verujem šta će sve devojke da 'progutaju'. Sramota. On te zaista ne zaslužuje", pisalo je ispod snimka.

 Šta vi mislite o ovome?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)