KREVET JE PUCAO OD SE*SA, POSLE VENČANJA GA IMAMO JEDNOM MESEČNO! Požalio se na sušu, pa priznao - "Eto šta sad radim!"

Muškarac se požalio na neredovan seksualni odnos u braku!

NDAB Creativity/Shutterstock.com

Mladi ljudi, pogotovo oni slobodni, čini se da imaju više elena za seksualna zadovoljstva, te im odnosi više puta u toku nedelje nimalo nisu strani, a neki čak i preteruju u tome.

Međutim, život u braku donosi nove okolnosti i navike. Briga o kući, dažbine, deca i sijaset drugih stvari utiču da seksualni život ispašta. Upravo se jedan muškarac požalio na taj problem, u nadi da će pronaći rešenje. Kako je i sam rekao, sa ženom ima sekssamo jedanput mesečno, dok bi on ipak želeo da u krevetu uživaju dva do tri puta nedeljno.

"Oboje imamo 34 godine, u braku smo dve i imamo dva mališana. Pre toga smo se zabavljali sedam godina i na početku veze se nismo odvajali jedno do drugog", započeo je svoju priču.

Imali su seks u skoro svakoj pozi na različitim lokacijama i to nekoliko puta dnevno.

"Otkako smo se venčali, njen libido ne postoji. Povremeno pristaje na seks i tada je uvek dovedem do vrhunca, dok većinu vremena moram da se samozadovoljavam", rekao je zabrinuti muškarac.

Za kraj je rekao da veoma voli svoju ženu i da zbog lošeg seksualnog života sa njom ne želi da je prevari, ali ga ovo sve više izluđuje.

Prema rečima psihologa, normalno je da se količina seksa tokom dugogodišnjih odnosa smanjuje - pogotovo u braku i kada se dobiju deca. Tada su žene mnogo više umornije i rasejanije pod pritiskom obaveza, kako poslovno, tako i privatno.

Jedan od saveta koji je muškarac dobio jeste da otvoreno razgovara sa ženom i prizna joj koliko mu nedostaje intimnost sa njom. Takođe, mali romantični znaci pažnje mogu da budu delotvorni, kao i pomaganje oko poslova u kući i dece.

(MONDO)