Društvene mreže

SRPKINJE ISKRENO REKLE U ČEMU MUŠKARCI NAJVIŠE GREŠE! Žene nisu komplikovane koliko mislite, a evo oko čega se INATE

Autor Teodora Boškovski

Srpkinje su otkrile šta je to što muškarci rade pogrešno prema ženama i u čemu najviše greše!

Izvor: Shutterstock/Just Life/reddit

Čini se da ženama nije nikad dosta pažnje i na muškarcima je da se iznova trude kako bi im ispunili dan, a na kraju krajeva i život, ukoliko se odluče da stanu na ludi kamen i ostanu zauvek zajedno. Međutim, nisu svi muškarci isti i dok jedni obraćaju pažnju na svaku sitnicu, ima i onih kojima to baš ne polazi za rukom.

Jedan znatiželjan muškarac se zapitao šta je to što oni rade pogrešno prema lepšem polu, te je na popularnom forumu Redit potražio mišljenje, ali i pomoć žena.

"Koje savete biste dale momcima u vezi žena? Šta to rade malo, šta mnogo, a šta nikada, a šta rade pogrešno? Dajte neke olakšice, od higijene do ponašanja", napisao je on.

Komentari žena koji su usledili bili su raznovrsni i uglavnom konstruktivni:

"Učinite da im bude lepo pored vas i da ih nasmejete kad su tužne", glasio je prvi odgovor.

"Važno je da primetite kada nešto nije u redu i da adekvatno reagujete. Zatim, da otpratite devojku do kuće i najvažnija stvar da je ne prisiljavate oko seksualnog odnosa. Ako nisu spremne na to treba da ih razumete. Žene nisu komplikovane koliko mislite. Naravno, vole i one nekada da teraju inat, ali kada se nasmeju to je onaj slatki inat", napisala je druga korisnica.

"Prvi korak je da budeš normalan, drugi je da ne budeš nenormalan", napisala je još jedna pripadnica lepšeg pola šaljivo.

"Meni je važno da muškarac drži do sebe, da ne zapostavlja kako fizički, tako i psihički izgled, jer jednog dana on će biti uzor svom budućem detetu. Takođe, muškarci inače po prirodi pokazuju manje nežnosti od žena, pa mi je uvek toga trebalo više", glasio je još jedan od komentara.

"Iskreno, poenta je da budu prirodni i bez lažnog hvalisanja. Sve što je lažno kad tad se vidi i oseti. Ni previše grubi, a ni previše nežni. I takođe, da ne preteruju sa glupim šalama na račun izgleda i da kažu kada nešto pogrešimo, jer nismo ni mi savršene", napisala je jedna žena za kraj.

A koje je vaše mišljenje po pitanju ovoga?

(MONDO)