Vau!

VELIČINA MUŠKOG POLNOG ORGANA GOVORI KAKVA JE ON OSOBA!? Nije sve u dužini, a evo ko je dobar u krevetu, a ko NERVOZAN!

Autor Teodora Boškovski

Najnovija studija otkrila je vezu između veličine polnog organa i toga kakav je muškarac kao osoba!

Izvor: tommaso79/Shutterstock.com

Poznata je izreka - kakav nos takav ponos. A ako ste se ikada pitali da li postoji ikakva povezanost između veličine muškog polnog organa i toga kakva je on kao osoba, evo odgovora!

Jedna studija koja se bazirala na 24 fotografije muških polnih organa ukazala je na 11 različitih ličnosti. Studija je obuhvatila čak 106 studentkinja koje su ocenjivale obim, dužinu i stidne dlačice muških polnih organa. Nakon svake pregledane fotografije, žene bi date muške polne organe svrstavala u određene kriterijume, koje su ih povezivale sa ličnošću, a kojih je bilo 11:

  1. Uobičajeni penis kod većine
  2. Privlačan
  3. Veoma seksualno aktivan
  4. Dobar u krevetu
  5. Druželjubiv i pozitivan
  6. Pouzdan i disciplinovan
  7. Nervozan i lako se isprovocira
  8. Otvoren za nova iskustva i svestran
  9. Simpatičan i nežan
  10. Muškarac koji je aktivan u seksulanom odnosu ili pasivan?
  11. Koliko seksualnih partnerki je imao do sada?

Ova grupa ispitanica navela je da su muškarci sa većim obimom polnog organa seksualno aktivniji i odlični u krevetu. A bilo je i onih koji su smatrali da su oni sa dužom "alatkom" privlačniji i druželjubiviji u poređenju sa onim sa manjom. Takođe, tanji penis prema njihovom mišljenju karakteriše neurotičnog muškarca.

Stručnjaci su isto tako zaključili da stidne dlačice igraju veoma važnu ulogu. Pa tako, oni sređeni dole, kao i oni zapušteni su podjednako poželjni. Međutim, postoji mala razlika što se tiče druženja. Neobrijani su inače zatvoreniji u društvu i nisu spremni za nova iskustva, dok su oni sređeni privlačniji.

(MONDO)