Neverovatno

NAĐA JE PREKO APLIKACIJE SAZNALA DA JU JE DEČKO VARAO: Rekao da je u klubu, a spavao sa drugom - obaveštenje ga OTKRILO!

Autor Teodora Boškovski

Jedna devojka je preko aplikaciJe otkrila da ju je dečko prevario, a evo i kako!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć/Tiktok/ladynadiaessex

Devojka po imenu Nađa Eseks, mnoge je ostavila u šoku nakon što je na društvenoj mreži TikTok podelila video u kojem je do detalja objasnila kako ju je bivši dečko prevario.

Nađa je jedna od devojaka koja bez ustručavanja javno govori o ljubavnim problemima, a sa kojim se mnogi parovi susreću u vezama. Ovako je započela svoj problem:

"Dečko je izašao u grad sa momcima. Vratio se u zoru, a ujutro dok sam mu pravila doručak, čula sam notifikaciju na aplikaciji za kondiciju i skidanje kilograma koju zajedno delimo. Nije mi bilo jasno zašto se čuje, a onda sam videla da me obaveštava da je neko od nas dvoje u periodu od dva do tri ujutro te noći izgubio 500 kalorija", ispričala je Nađa.

Ujutru mu je napravila doručak kako dolikuje nekome ko je načinio prevaru. Ljudi su u komentarima bili oduševljeni načinom na koji je saznala da je prevarena.

"Nisam znala da aplikacija za brojanje kalorija može i tako da doprinese učvršćivanju, odnosno kraju veze", napisala je jedna korisnica.

"Moguće da je samo igrao u klubu i tako izgubio kalorije", napisao je drugi korisnik, na šta mu je Nađa odgovorila da bi najviše volela da je tako, ali kako je i sama rekla, on inače nije takav tip muškarca - ne voli da pleše u izlasku, a sve što radi jeste ispijanje piva sa drugarima. Pošto je ona u to vreme spavala, ubeđena je da ju je te noći prevario.

Pogledajte video u kojem Nađa sve detaljno objašnjava:

 (MONDO)