ANKETA

SNIMAK PROSIDBE NA UTAKMICI PREPLAVIO INTERNET: Kleknuo, ona puca od sreće, a onda NEVIĐENA ŠAMARČINA! (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Snimak muškarca kako prosi devojku na utakmici, a potom dobija šamar, preplavio je društvene mreže.

Izvor: Tiktok/canadianpartylife/screenshot

Ukoliko ste ikada zamišljali svoju prosidbu, onda ste sigurno pomišljali da nikako ne biste voleli da se "izblamirate" pred hiljadama ljudi. Dok neki vole ovaj čin da obave bez "publike", drugi se ipak opredeljuju za takav korak, a sve kako bi ostavili poseban utisak.

Tako je jedan muškarac odlučio da zaprosi devojku na utakmici. Društvenim mrežama kruži snimak sa bejzbol utakmice u Torontu, na kom muškarac izjavljuje ljubav devojci. Sve deluje tako dobro i savršeno, ali do određenog trenutka...

Muškarac i žena su se poljubili, ona je oduševljeno iščekivala ključni momenat, a potom je muškarac kleknuo. Sekunde su je delile od odluke da pristane, ali kada je ugledala kutiju prstena, sve je palo u vodu. Muškarac je za prosidbu spremio lizalicu u obliku prstena, što se njegovoj devojci nimalo nije dopalo.

Počela je da psuje, polila ga je sokom, a ljudi sa tribina nisu krili da su šokirani onim što vide. Taman kada su mislili da prisustvuju romantičnoj sceni za koju su već pripremili mobilne telefone, usledilo je polivanje i šamaranje.

Komentari korisnika su razni. Neki podržavaju devojku jer smatraju da je ponižena pred tolikim ljudima, drugi su je napadali da je ludača i da je bolje što nije pristala. Isticali su da devojka ne ume da se šali, kao i da nije važan prsten kojim je zaprošena.

Pogledajte kako je izgledao ovaj neslavni trenutak:

Šta vi mislite?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)