Ljubav

NAJOMRAŽENIJA DEVOJKA SE VERILA UPRKOS PROZIVKAMA! Pljuju je zbog veze sa "DEDOM", a njih dvoje i dalje kriju jedno!

Autor Tamara Veličković

Muškarac i devojka, koji su na društvenim mrežama stekli popularnost zbog velike razlike u godinama, odlučili su da stanu na ludi kamen!

razlika u godinama
Izvor: Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Dok neki misle da ljubav ne broji godine, postoje i oni koji takve veze oštro osuđuju. Kada su kritike u pitanju, atraktivna plavuša je definitivno zauzela prvo mesto, a sve zbog veze sa dosta starijim muškarcem. Njih dvoje su stekli veliku popularnost kada su obelodanili da su zajedno, a na TikTok-u se predstavljaju pod imenom "Kauboj i anđeo".

Iako se svakodnevno suočavaju sa prozivkama i uvredama, ponosno prkose zajedničkim snimcima, ističući da su godine samo broj. Njihova veza je na početku bila tajna, a pre godinu dana odlučili su da otkriju da su zajedno. Sada su se verili i atraktivna plavuša se pohvalila dijamantskim prstenom na društvenim mrežama.

Iako ne žele da otkriju koliko godina imaju oboje, mnogi korisnici tvrde da se radi o razlici od po nekoliko decenija. "Srodne duše do dana kada umremo", napisala je devojka uz snimak na kom ponosno pokazuje verenički prsten. Ipak, korisnici su zgroženi njihvom vezom, pa se ispod snimaka mogu pronaći uvredljivi komentari.

Izvor: Tiktok/kingandqueenofblackjack_

"Nedostaje mi deda koji me je tako grlio", "Baš je lepo kad su unuke ovako bliske sa dekama", "Šta sve i koga novac može da kupi", "Voliš ga dok mu je novčanik debeo", "Ona voli te čekove", glasili su komentari, ali njih dvoje se definitivno ne obaziru. Naprotiv, istakli su da žele da kupe psa, kako bi "proširili svoju porodicu".

Pogledajte njihove zajedničke trenutke:

(MONDO)