Ljubav

PROČITALA PORUKE SA LJUBAVNICOM I OSVETILA SE NIKAD BOLJE: Nazivao je "DEBELOM KRAVOM", a sad ne veruje šta je uradio!

Autor Tamara Veličković

Nakon što je saznala da je muž vara, odlučila je da mu se osveti na način koji je najmanje očekivao.

Izvor: Instagram/queen_b_b

Betsi Ajala iz Teksasa je saznala da je muž vara brzo nakon što je rodila njihovo prvo dete. Još više su je pogodile poruke koje je pročitala, a koje je razmenjivao sa svojom ljubavnicom. U njima je pisalo da je Betsi "debela krava". Ona se inače borila sa viškom kilograma, posebno nakon porođaja.

Nakon groznog saznanja, odlučila je da ostavi supruga. Dugo se borila se depresijom zbog raspada braka, a nakon nekog vremena, odlučila je da mu se osveti na način koji je najmanje očekivao. Kada je razmišljala kako to uradi, došla je do rešenja koje bi ga najviše bolelo - da smrša i promeni izgled.

To je i uradila, promenila je način života, ishranu, posvetila se jakim i napornim treninzima i izgubila je preko 50 kilograma! Danas izgleda neprepoznatljivo - od simpatične debeljuce pretvorila se u atraktivnu lepoticu.

"Iskreno, zahvalna sam na onome što je učinio jer inače nikad ne bih promenila svoj život. U početku sam plakala na kraju svakog treninga, ali sam shvatila da moram da se promenim zbog svoje ćerke, da bude ponosna na mene i da joj budem primer", ispričala je Betsi koja je sa bivšim mužem bila u vezi od tinejdžerskih dana.

Nakon porođaja upala je u postporođajnu depresiju, utehu je pronalazila u hrani i nadala se da će njen muž nakon 14 godina koje su zajedno proveli, razumeti njeno stanje. Ipak, to se nije dogodilo. Varao ju je sa koleginicom sa posla kojoj je Betsi opisivao kao "debelu kravu".

"To me je užasno pogodilo jer mi je uvek govorio da dobro izgledam i čak me je podsticao da se nezdravo hranim, kao da je hteo da zauvek ostanem takva", ispričala je Betsi koja se u međuvremenu ponovo udala. Pogledajte kako Beti sada izgleda:

(MONDO)