Ljubav

PUBLIKA SKANDIRALA ZAPROŠENOJ DEVOJCI NA UTAKMICI: Muškarac izvadio prsten uz "MOLIM TE RECI DA", a onda haos! (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Dok su cele tribine uživale u prizoru muškarca koji prosi devojku, ona je odlučila da pobegne.

Izvor: Twitter/screenshot/roger_farina

Još jedna devojka koja je odbila prosidbu na utakmici! Ako ovaj slučaj uporedimo sa onim koji je nedavno zapalio društvene mreže, onda bismo rekli da je ovo "blaže odbijanje". Pre nekoliko dana, internet je preplavio snimak na kom se vidi kako je zaprošena devojka ošamarila svog dečka, a sada se pojavio novi: novi par, nova utakmica i novi epilog.

Ovoga puta, Tviterom se širi snimak prosidbe iz SAD-a. Muškarac je odlučio da zaprosi devojku pred punim stadionom. Ispisao je svoje telo rečima: "Molim te, reci da", skinuo majicu i kleknuo pred svima, ali onda se desio neočekivani obrt.

"Skinuo je majicu i rekao: 'Molim te, reci da'. Ona je ostala u šoku, čuo sam je kako govori 'Šta se dešava?' i 'Ne mogu to da uradim'. On je samo uzviknuo 'Je*i ga'. Svi su snimali, publika je poludela. Ona je samo otišla sa tribina", ispričao je 17-godišnji Dejvid Markus koji je na utakmicu došao sa ocem i dodao:

"Nakon što je otišla, ostao je posramljen. Držao je prsten. Plakao je i bilo mu je jako neprijatno, a onda je samo potrčao uz stepenice sa torbicom koju je ostavila tamo. Nakon toga ih više nismo videli", dodao je mladić.

Snima prosidbe izazvao je burne reakcije u javnosti. Dok su jedni osudili reakciju i potez devojke, drugi smatraju da prosidbe nikada ne treba da se dese na utakmicama, pred hiljadama ljudi. "Ovog lika bi trebalo zatvoriti zbog traume koju je izazvao ovoj devojci. Doveo ju je u jako neprijatnu situaciju", jedan je od komentara na Tviteru.

"Čini se da je rekla ne", "Ja bih umro od blama", "Ako mislite da vam je život loš, setite se da je ovaj tip zaprosio devojku na utakmici i da ga je odbila", "Oovo je bolno", pisali su drugi. Pogledajte kako je to izgledalo:

(MONDO)