Ljubav

KAKO SE DEVOJKA TAKO LAKO PRODA ZA BESNA KOLA I PUNIŠIĆE?! Hteo sam da je zaprosim, a onda su mi sasuli ISTINU U LICE!

Autor Tamara Veličković

Muškarac je kupio prsten kojim je planirao da zaprosi svoju devojku, a onda je saznao da ga "vara s kim stigne".

Izvor: Shutterstock/Andrey Arkusha

Stručnjaci između preljube i traume stavljaju znak jednakosti. Brojni psihoterapeuti često su govorili da je vraćanje poverenja dug proces i da prevara mnogima može da naruši zdravlje: prevareni ljudi često ne mogu da jedu, a u pojedinim slučajevima, potrebni su im i lekovi.

O tome je jednom prilikom govorila i psihoterapeutkinja Ivana Sinđić, a činjenica je da ovo može biti naročito bolno za partnera koji je planirao i želeo viši korak u vezi. To se dogodilo jednom muškarcu, koji je zatražio savet od stručnjaka. Otkrio je da je saznao da ga devojka vara sa kim stigne - od mehaničara, prodavaca automobila, pa do samih vlasnika "besnih kola".

Istakao je da ima 28 godina i da je lični trener. Njegova devojka je tri godine mlađa od njega i radi u salonu automobila. Na poslu je okružena većim brojem muškaraca, ali nikada nije brinuo zbog toga. Planirao je da je zaprosi, kupio je prsten i sve je bilo savršeno dok jednog dana nije sreo prijatelja.

"Nedavno sam naleteo na prijatelja čiji brat radi u istom salonu kao i ona. Rekao mi je da moja devojka ima reputaciju takvu da u garaži spava s kim stigne, s mehaničarima, prodavcima, pa čak i sa šefom. Suočio sam je s onim što sam saznao i priznala je da to radi više od dve godine. Već sam kupio prsten i želeo sam da je zaprosim, ali sada stoji u fioci. Još uvek smo zajedno, ali ne mogu da pređem preko toga. Više ne mogu da joj verujem", napisao je muškarac na jednom sajtu, na kom se obratio psihoterapeutu.

Ubrzo je stigao i odgovor, a evo šta kažu stručnjaci:

"Nije ni čudo što ne možeš da joj veruješ. Moraće mnogo da se potrudi i da dokaže da se promenila. Sada se nameće pitanje - zašto se tako ponašala? Kakav odnos ima sa roditeljima? Na tebi je da razmisliš da li možeš da pređeš preko prevare, ali mora da ti bude jasno da ona ima samo jednu priliku da se dokaže", glasio je odgovor.

(MONDO)