VIDEO

SNIMAK DEVOJKE KAKO UNIŠTAVA VENČANJE DRUGARICE PREPLAVIO INTERNET: Urnišu je da se ovo NE PRAŠTA, oglasila se i mlada!

Autor Tamara Veličković

Devojka je upropastila venčanje svoje drugarice, tvrdeći da je došlo do nesporazuma.

Izvor: TikTok/mediocrehailey

Istina je da na venčanjima može doći do raznih nepredviđenih situacija, ali nam mnogo teže pada kada su njihovi glavni krivci bliski ljudi. Kao za inat, uvek to bude kum ili najbolja drugarica, koji samo jednim pogrešnim potezom mogu da upropaste celokupnu ceremoniju.

Tako je internet preplavio snimak jedne devojke, Hejli Skiner, koja je sama priznala da je uništila venčanje svoje drugarice Mari Gregson Martinez. U videu se vidi kako Hejli sama seče svadbenu tortu, stavlja parče u svoj tanjir, iako još uvek nije iznesena pred mladence i zvanice.

"Ja! Gošća na prijateljičinom venčanju! Izignorisala sto s kolačima i isekla komad torte misleći 'Zaboravili su da je posluže'. Sada znam koliku sam grešku napravila. Mrzim se!", napisala je Hejli u snimku. Ovaj snimak postao je viralan, pogledalo ga je više od 25 miliona ljudi!

Usledili su brojni komentari i naravno, korisnici su pisali da je ovaj potez "neoprostiv". "Nije mi jasno kako te niko nije zaustavio", "Ovo me je razljutilo", "Ne bih nastavila da se družim sa osobom koja bi mi ovo uradila", "Baš si drugarica", "Kako se pravi luda", "Ovo je čista ljubomora", bili su samo neki od komentara.

Niko nije očekivao da će se i sama mlada oglasiti. Mari je prokomentarisala da je oprostila ovaj potez Hejli, uprkos silnim negativnim komentarima. "Hejli smo zvanično oprostili i naučili je bontonu za venčanja", napisala je i dobila hiljade lajkova za komentar.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(MONDO)