Šok!

JEDNO JUTRO POZVAO ME JE ADVOKAT I SVE REKAO: Muž je varao godinama, a da nije ovog čoveka nikad ne bi znala ZA PREVERU!

Autor Teodora Boškovski

Prevarena žena otkrila je kako je saznala da je muž vara i to zahvaljujući advokatu!

Izvor: Andrey_Popov/Shutterstock.com

Da je svet mali i da se ljudi brzo povežu i razotkriju neke stvari, kao na primer prevaru partnera, dokaz je priča jedne povređene žene. Ona je podelila ispovest nakon što joj je jedan advokat sve razotkrio. Šta se zapravo desilo?

Jednog jutra ovu preveranu ženu, koja je želela da ostane anonimna, pozvao je je muškarac koji je ujedno i advokat. On je zapravo zastupao klijenta, tačnije muža žene koja se tajno zabavljala sa njenim suprugom. A do saznanja o prevari, advokat je došao zahvaljujući privatnom detektivu koji je svakodnevno pratio i prikupljao dokaze. Pa tako, da ga bilo njega nikada se ne bi saznalo ni za prevaru!

"Nedavno me je kontaktirao advokat", započela je svoju priču, a zatim dodala da je tada bila veoma zbunjena jer je bila ubeđena da joj advokat nije potreban, niti ga je tražila. Međutim, on je nju vrlo brzo pronašao i to sa debelim razlogom!

"Advokat mi je tada rekao da njegov klijent traži razvod od svoje žene jer je imala aferu i to sa mojim mužem", nastavila je nesrećna žena priču, a zatim dodala da je pogledala sve dokaze, što ju je dodatno potreslo.

"Moj muž ne zna da ja znam. Šokirana sam, ali dokaz mi je pred očima", završila je ovime svoju ispovest, dok su komentari bili uglavnom puni podrške. Neki do stručnjaka i psihologa su takođe komentarisali ovu priču te su rekli da je nakon saznanja za neverstvo, poricanje "istine" uobičajeno za obe uključene strane. Takođe, tada može da dođe i do ubeđivanja sebe da se ništa nije dogodilo, kao i potiskivanja situacije i "guranje" stvari pod tepih, što nikako nije dobro. A jedino što bi moglo da pomogne u datoj situaciji jeste razgovor i bračna terapija, ukoliko partneri smatraju da ima mesta i potrebe da i dalje budu zajedno.

Šta vi mislite o ovome?

(MONDO)