ANKETA

MLADENCI NA UDARU ZBOG POZIRANJA, FOTOGRAF ZANEMEO: Zaskočila muža, on zavukao ruku, a u liftu... VRELA AKCIJA! (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Mladenci se previše opustili na fotkanju, zbog čega su i sada na udaru negativnih komentara.

Izvor: Tiktok/camille_dexter/Screenshot

Neki mladenci zaista nemaju meru ni uoči svog velikog dana. Ono što je nekima blam, drugi se ponose time, zbog čega se neki parovi ne mogu pohvaliti ni osnovnom kulturom. Tako je nedavno jedan snimak sramotnog plesa preplavio internet, a na njemu se vidi kako mladoženja liže svoju partnerku po butinama.

Ovoga puta, u centru pažnje su mladenci koji su se zaneli u svom poziranju, pa su umesto romantičnih fotki dobili video koji prikazuje njihovo stravstveno ljubljenje. Sve je to objavila devojka koja ih je fotkala, sa pitanjem: "Koliko neprikladno je previše neprikladno na vašem venčanju?".

Na snimku se vidi kako je mlada zaskočila svog supruga, počela da ga ljubi, ne mareći za prisutne oko sebe. Koliko ih nije doticalo ni to što je fotograf ispred njih, dokazuje momenat u kom mladoženja zavlači svoju ruku ispod venčanice. Kasnije su želeli da naprave fotke u liftu, ali ni to nije bilo moguće. Ljubili su se neprestano, te je devojka koja ih je slikala odlučila da odustane i tu ih ostavi.

Ovaj snimak naišao je na brojne negativne komentare korisnika koji su se složili da je ovakvo ponašanje za spavaću sobu. Mnogi su spomenuli da je ovo neprimereno da se radi na bilo kom javnom mestu, a kamoli na sopstvenom venčanju pred mnogobrojnim prijateljima i porodicom.

"Ovo je užas", "Sramota", "Kao da su tinejdžeri koji su seli na klupu u parku", "Ovo je za privatnu kolekciju", "Katastrofa, kako im nije glupo pred porodicom", "Neki ljudi nemaju osnovnu kulturu", glasili su najčešći komentari, a bilo je i onih koji su istakli da je ovo ljubav i da ne vide ništa loše u tome. Šta vi mislite?

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)