Ljubav

DEVOJKA VARALA DEČKA ZBOG FUDBALA! DOŠLO JOJ PREKO GLAVE: Iako ne izgleda tako, ovo je najveći "ubica" strasti - OPREZNO

Autor Teodora Boškovski

Jedna devojka varala je dečka zbog mobilnog telefona!

Izvor: MONDO/Marko Čavić/Shutterstock

Konobarica Kloi (34) iz Velike Britanije jedna je od onih žena kojoj su svakodnevne loše navika partnera došle preko glave, te je odlučila da ljubav i pažnju potraži kod nekog drugog.

Razlog zbog kojeg je to uradila je prosto neverovatan! Kloi se odlučila na prevaru iz jednog prostog razloga - njen partner "voli više svoj mobilni telefon od nje".  Takođe, on se nimalo nije libio da tokom intimnog odnosa proverava i fudbalske rezultate.

"Prestala sam da brojim koliko puta sam mu rekla da ostavi telefon ili ga ugasi tokom se*sa, ali je on odbijao pod izgovorom da će mu možda stići veoma važna poruka", objasnila je ona, a onda čvrsto odlučila da ljubavnika pronađe na sajtu za odrasle. Prvu aferu je imala sa kompjuterskim inžinjerem koji je jednostavno bio "zarobljen" u braku bez se*sa.

"On je prestao da ima redovne se*sualne odnose u braku kada su na svet došla deca", otkrila je ona, a zatim dodala da je su se redovno viđali po hotelima i pritom im je se*sualni odnos bio savršen. Pritom, kada mu je kroz šalu napomenula da nema telefona u krevetu, on se nasmejao i nadovezao: "Uzbudljivija si mi od njega". Njena druga afera bila je sa kuvarom čija je žena olako prelazila preko njegovog varanja, iako je znala.

Nedavno istraživanje u Velikoj Britaniji potvrdilo je da je najveći "ubica" i uzročnik nedostatka strasti među parovima upravo mobilni telefon. Takođe, istraživanje je pokazalo da 85 odsto žena i 82 odsto muškaraca drži mobilne telefone uz sebe, na krevetu, dok vode ljubav. Zato, ukoliko ne želite da vam se ugasi strast, a libido opadne, odložite, utišajte ili ugasite mobilne telefone dok uživate u vođenju ljubavi.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)