Ljubav

NAŠA POZNATA PO*NO GLUMICA SLIKALA SE GOLA PO BEOGRADU: Progovorila o ljubomori i varanju - evo šta joj muž kaže na to!

Autor Teodora Boškovski

Naša poznata glumica za odrasle, Milf LIli, ovoga puta je govorila na temu muško ženskih odnosa, a dotakla se i ljubomore!

Izvor: YouTUbe/Printscreen/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Tanja Obrenović, poznatija pod pseudonimom Milf Lili, inače naša poznata glumica za odrasle, ovoga puta je za Jutjub emisiju "Balkan info" govorila po pitanju muško-ženskih odnosa, ali se dotakla i ljubomore i otvoreno pričala o tome kako njen muž reaguje na njen, ne tako svakidašnji posao.

Pre dve godine, napravila je opštu pometnju na društvenim mrežama gde je osvanula u videu kako potpuno obnažena izlazi iz kola na Pančevačkom putu i kupuje lubenicu od lokalnog prodavca. Inače, proslavila se slikanjem za razne poznate časopise, a nije nepoznato i da se slikala gola na dobro poznatim lokacijama u Beogradu. Za sebe kaže da je egzibicionista. Na pitanje novinara, da li između nje i njenog supruga postoji ljubomorni odnos, Lili je odgovorila:

"Ja sam po pitanju ljubomore vrlo rano u braku sazrela, u tom smislu da sam zaista shvatila posle samo par meseci našeg bračnog života da ljubomora nema nikakvu poentu. Moj stav je da muž i žena moraju da se poštuju", istakla je naša glumica za odrasle koja ima striktan stav i po pitanju varanja, te ga uopšte ne podržava. Takođe, ona se vodi time da ni muž ni žena ne treba jedno drugom da budu "rob".

"Svako ko je jako ljubomoran, taj je u mnogo velikom problemu. To je zaista bolest, pogotovo za psihu te osobe, jer se ta osoba iz dana u dan bori sama sa sobom i uvek neka mala ljubomora se vremenom i godinama nadograđuje i pretvori u veću", rekla je Lili i to uporedila sa ljubomorom i među prijateljima.

"Ti nikada nećeš nekoga da zadržiš ako si ljubomoran ili ljubomorna i možeš samo da unosiš nemir i bolest u vaš brak ili vezu", dodala je ona, a zatim objasnila da njen muž ne pravi nikakve problema zbog njenog posla kojim se bavi. Vodi se time da u odnosu treba otvoreno da se priča o svakom problemu i čak kaže i ono dobro, ali i ono loše. "Nema laži, nema prevare" je njena parola, a za kraj je dodala da je kod nje ljubomora ravna nuli.

Pogledajte kako Milf Lili izgleda:

(MONDO)